BÖYLE ANNE OLMAZ OLSUN! ÖZ KIZINI ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTI SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Nurcan Serce isimli bir annenin kendi öz çocuğunu boğmaya kalkması sosyal medyada infilale neden oldu. Twitter'da öz çocuğunu öldürmeye çalışan annenin tutuklanması için çağrı yapıldı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Nurcan Serce isimli kadının kızına şiddet uyguladığı görüntüler, sosyal medyada büyük tepki topladı. Anne şiddeti sırasında küçük çocuğun nefessiz kaldığı görüldü.

Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan Nurcan Serce'ninkızına şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Yaklaşık 3 ay önce meydana geldiği belirtilen olayın görüntüleri, kısa sürede yayıldı. Görüntüleri izleyen kullanıcılar, büyük tepki gösterdi. Twitter'da kadının tutuklanması çağrısı yapan kullanıcılar #NurcanSercetutuklansın etiketiyle paylaşımlar yapıyor.

Görüntülerde, Nurcan Serce'nin kızına şiddet uyguladığı ve nefessiz bırakmaya çalıştığı görüldü. Nurcan Serce'nin, bu sırada evde bulunan, ailenin diğer üyeleri olduğu tahmin edilen kişileri de zaman zaman bağırarak tehdit etmesi de görüntülere yansıdı. 

3 AY ÖNCE ÇEKİLDİĞİ VE ÇOCUKLARIN KORUMAYA  ALINDIĞI ÖĞRENİLDİ

Sosyal medyada ortaya çıkan ve infial yaratan videodaki bir kadının kızını boğmaya çalışıp dövdüğü anlar kullanıcıların tepkisini çekmişti. Kadının Kocaeli'nde yaşadığı, videonun 3 ay önce çekildiği ve çocukların devlet korumasına alındığı öğrenildi.

81 İL GENELİNDE İŞ BIRAKAN EĞİTİMCİLER BAKAN TEKİN'İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI
BUDO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
MALTEPE BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN GÜNDEMLE TOPLANDI
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL ANNELER GÜNÜ ÖNCESİ TUZLA'NIN KADIN GİRİŞİMCİLERİ İLE BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL KREŞ ÖĞRENCİLERİNİN ANNELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
İSTANBUL'DA EKMEĞE ZAM
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ'NE ENCÜMEN ÜYESİ SEÇİLDİ
KANUN TEKLİFİ KABUL EDİLDİ;FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUĞA AĞIR CEZALAR GELİYOR
TUZLA'DA KARİYER VE İSTİHDAM BULUŞMALARI'NIN 40'INCISI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
KARTAL BELEDİYESİ BU YIL ANNELER GÜNÜ'NÜ ŞENLİKLERLE KUTLUYOR