BULGARİSTAN KONSOLOSU GÖKHAN YÜKSELİ ZİYARET ETTİ

Bulgaristan'ın İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov ve yardımcısı Peter Arabadzhiev, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i ziyaret etti. Başkan Yüksel, kendisini tebrik etmeye gelen konuklarını Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında ağırladı.

Başkonsolos Angelov ve yardımcısı Arabadzhiev, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Kartal Belediye Başkanlığını kazanan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e hayırlı olsun temellilerini iletti. Başkan Gökhan Yüksel, Bulgar diplomatlara Kartal Belediyesi'nin ilçe genelindeki çalışmalarını anlattı. Ayrıca, ziyaret sırasında Bulgaristan ile yapılabilecek ortak kültür sanat projeleri de konuşuldu.

Başkonsolos Angelov, Kartal ile Bulgaristan arasında kuvvetli bağlar kurmak istediklerini belirtti. Başkan Yüksel ise Bulgaristan ile Kartal arasındaki iyi ilişkilerin devam etmesi dileklerini iletti.

Başkonsolos Angelov ve yardımcısı Arabadzhiev, Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel'e belediye başkanlığı görevinde başarılar diledi. Başkan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bulgar diplomatlara teşekkür etti.

PENDİK'TE YAZ BİLİM OKULU DEVAM EDİYOR
41 BİN MAĞDUR 918 MİLYON TL HAKSIZ KAZANÇ:VİZE ÇETESİNE 6 İLDE EŞ ZAMANLI BASKIN
AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATINDAN AHİRETE İRTİHAL EDEN TEŞKİLAT MENSUPLARI İÇİN MEVLİD PROGRAMI
12 SAATLİK MARATONUN ARDINDAN ÇERÇEVE YASA 467 ''EVET'' OYLA TBMM'DEN GEÇTİ
PENDİK'TE SON SON NEFESTE EŞİTLİĞİ YAKALADI:BATMAN PETROLSPOR İLE NEFES KESEN BERABERLİK!
TUZLA'DA İSHAKPAŞA PARKI MAHALLEYE NEFES OLDU
ORFA YAPI PENDİKSPOR'DAN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'A TEBRİK ZİYARETİ
KOLOMBİYA'DA 7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE ŞİDDETLİ DEPREM:BİNALAR HASAR GÖRDÜ YARALILAR VAR
KARTAL'DA SOSYAL YAŞAM ALANLARI BÜYÜYOR:GEZEGEN KAFE SAYISI 14'E YÜKSELİYOR
TBMM'DEN OY BİRLİĞİYLE GEÇTİ: ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN HAKLARINDA DEV DÜZENLEME