BUNU DA GÖRDÜK! KORANAVİRÜSTEN KORUNMAK İÇİN ARAP SABUNU YEDİ

Koranavirüs vakasının ülkemizde görülmesi sonrasında çözüm üreten bir vatandaş arap sabununu yoğurda karıştırıp yedi.Arap sabununun içini temizlemek için yediğini belirten vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Yozgat''ta yaşanan traji komik olayda Koranavirüsten korunmak için ilginç bir yol deneyen bir yurttaş zehirlenip hastaney kaldırıldı.Midesi yıkanan vatandaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında;

ARAP SABUNU İÇİMİ TEMİZLER DİYE YEDİM

"Kendimi bu virüsten korumak için çözüm yolu arıyordum ve aklıma arap sabunu ile yoğurt yemek geldi. Çünkü arap sabunu içimi temizler beni temiz tutar, yoğurt ise bağışıklık sistemimi güçlendirir diye düşündüm. Yoğurdun içine bolca arap sabunu döktüm ve yedim. Ayrıca bu virüsü ilk hangi Çinli bulaştırdıysa Allah onun bin belasını versin" dedi.

Acil serviste tedaviyi gerçekleştiren Doktor karşılaştığı vakayla ilgili şaşkınlık yaşadığını belirterek vatandaşların böyle şeyler yapmamasını istediğini ifade etti,Doktor konuyla ilişkin konuşmasında hastanın durumunun iyi olduğunu belirterek; Arap sabunu yemek nasıl bir şeydir bu nasıl bir akıldır anlamadım''dedi.

 

MALTEPE'NİN CAN DOSTLARI ARAMA KURTARMA KÖPEĞİ OLUYOR
22 BİN ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI SPOR OYUNLARINDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
PENDİK SANAT AKADEMİSİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
TUZKAM ENGELLİ BİREYLERE İŞ İMKANI SUNUYOR
28 ŞUBAT DAVASI SANIKLARINA AF KARARI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİLER HAFTASI YEMEĞİ
ÜMRANİYELİLER YENİ KAPALI PAZARDAN MEMNUN: AVM’Yİ ARATMIYOR
BAYRAM BEKAR YEREL BASINLA KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
'HER RENK ZENGİNLİĞİMİZDİR' RESİM SERGİSİ KARTAL'DA SANATSEVERLERLE BULUŞTU
PENDİK BELEDİYESİ KAVAKPINAR'DA YANAN PARKI YENİLEDİ