BURSA'DA ŞİDDETLİ DEPREM! İSTANBUL VE ÇEVRE İLERDE HİSSEDİLDİ

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde meydana gelen 4.0 şiddetindeki deprem başta İstanbul olmak üzere diğer illerde de hissedildi.Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem bölgede kısa süreli panik yaşattı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bursa'nın Nilüfer ilçesinde saat 13.43'te 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem, yerin yaklaşık 9,74 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde meydana gelen deprem sonrası NTV canlı yayınına bağlanan Prof. Dr. Okan Tüysüz, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Bursa’nın, diri fay hattı üzerinde bulunan 24 il arasında yer aldığını hatırlatan Tüysüz, "Diri fay, geçmişte 6 ve üzeri büyüklükte deprem üretmiş ve gelecekte de üretme potansiyeli olan faylar anlamına geliyor. Bursa, deprem potansiyeli olan illerimizden biri. Bu nedenle yaşanan sarsıntı, daha büyük bir depremin habercisi olmasa da uyarıcı bir nitelik taşıyor” ifadelerini kullandı.

.

PENDİK'TE BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI
10.VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ
BOSNA SANCAK İFTARINDA DAYANIŞMA MESAJI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDE BİR BAŞARI DAHA
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ 14 MART TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI
İBB'DEN PENDİK'E YATIRIM ÇIKARTMASI: ELMALI YAZIR CAMİİ HİZMETE AÇILDI
TARİHÇİ PROF.DR.İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ