BÜYÜK KARTAL AİLESİNE KATILAN YENİ ÜYELERİN İLK HEDİYELERİ BELEDİYEDEN

Kartal Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekliyor. Buna göre Kartallı ailelerin yenidoğan bebekleri için ilk hediyeleri, Kartal Belediyesi tarafından verilecek.

 Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün başlattığı proje ile Kartallı ailelerin yenidoğan bebeklerinin temel ihtiyaçlarını karşılayacak olan “Hoş Geldin Bebek Hediye Paketi” Kartal Belediyesi personeli tarafından ailelerin evlerine teslim ediliyor.

0-3 ay aralığındaki bebekler için hazırlanan paketi almak için, ailelerin https://bit.ly/KartalBelediyesiHosGeldinBebek linkinden başvuruda bulunmaları, doğum ve ikametgâh belgesini Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmeleri yeterli oluyor.

Projeyi hem yenidoğan bebeklerin ihtiyacını gidermek hem de ailelerin mutluluğuna ortak olmak amacı ile başlattıklarını söyleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak; kadınların, çocuklarımızın, gençlerimizin, yaş almış değerlerimizin, özel bakıma muhtaç komşularımızın kısacası büyük ailemizin her bir bireyinin beklenti ve taleplerini karşılayacak çalışmalarımız devam ederken, bir yandan da yeni bir projeyi hayata geçirdik. Bebek sevinci yaşayan ailelerimize bir nebze olsun destek olmak ve bu mutluluğu birlikte yaşamak amacı ile sağlıklı, uzun ve başarılarla dolu bir hayat temennisinin yanında büyük ailemizin yeni üyelerine “Hoş Geldin Bebek Hediye Paketi” hediye ediyoruz. Her bir komşumuzu kucaklayacak, Kartal’da yaşamanın ayrıcalığını hissettirecek çalışmalarımız devam edecek.” ifadelerini kullandı.

ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NE İSKAN OPERASYONU: 27 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YAĞMUR SUYU KANALI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’TAN PENDİK BELEDİYESİNE ZİYARET
KIZILCIK ŞRBETİ'NİN GENÇ OYUNCUSU ECE İRTEM KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
TUZLA'DA DEV ORGANİZASYON İÇİN HAZIRLIKLAR AŞLADI:DRAGON BOT HEYECANI GERİ DÖNÜYOR