'BUYUR BURDAN KAÇ' ADLI TİYATRO OYUNU İLE KARTALLILAR KAHKAHAYA DOYDU

Sezer Soykök’ün yazdığı ve yönetmenliğini Serdar Sevtekin’in üstlendiği, iki mahkûmun cezaevinden kaçmaları ile gelişen olayların mizahi bir dille anlatıldığı “Buyur Burdan Kaç” adlı tiyatro oyunu, Kartallı seyircisi ile buluştu.

Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda, kahkaha sesleri eksik olmadı.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Mart ayı kültür etkinlikleri kapsamında “Buyur Burdan Kaç” adlı tiyatro oyunu sahneye konuldu. 2 perdelik komedi türündeki oyunda oyuncular; İpek Tenolcay, Sezer Soykök, Serdar Sevtekin, Cemal Gönen, Zeynep Buse Kale ve Büşra Münevver Öztepe rol aldı.

Cezaevinden uzun uğraşlar sonucu tünel kazarak firar eden Selim ve İsmail adlı iki mahkûmun başına gelenlerin anlatıldığı oyun, sahnelendiği salonda kahkaha tufanı estirdi.

Kazdıkları tünelin yalnız yaşayan iki kadının salonuna çıkması ve tünelden peşlerine düşen bir polis amirinin de eve gelmesiyle iyice içinden çıkılmaz hale gelen olaylar silsilesinin anlatıldığı oyun 80 dakika sürdü.

Oyunun ardından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına sahneye çıkarak oyunculara çiçek takdim eden Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, oyuncuları performanslarından dolayı tebrik etti.

KARTAL ÇINAR CADDESİ’NDE YENİ DÖNEM
BU YIL 258 KM'LİK YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASI YAPILDI
SAHTE DİPLOMA SKANDALINDA 37 KİŞİ TUTUKLANDI
MİNİK YÜZÜCÜLERİMİZDEN ULUSAL YARIŞLARDA GURURLANDIRAN BAŞARI
''2025 VEDAT GÜNYOL YILI'' KAPSAMINDA DEBEME YARIŞMASI'NIN 10'UNCUSU DÜZENLENİYOR
EN UCUZ SİGARA 90 TL'YE ÇIKTI
AĞUSTOS AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
3X3 SOKAK BASKETBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI