ÇANAKKALE GELİBOLU'NDAKİ YANGIN TAMAMEN KONTROL ALTINA ALINDI

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Çanakkale Gelbolu'nda iki gündür süren orman yangınının tamamen kontrol altına alındığını duyurdu.

Çanakkale Gelibolu'da başlayan ve iki gündür devam eden orman yangını tamamen kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çanakkale/Gelibolu yangını tamamen kontrol altına alınmıştır." dedi.

Orman kahramanlarının cansiperane mücadele ettiğini vurgulayan Yumaklı, "Çanakkale/Gelibolu yangını tamamen kontrol altına alınmıştır. Ormanlarımızı korumakla, vatanımızı korumak arasında hiçbir fark olmadığını bir kez daha hatırlatıyor, vatandaşlarımızdan 'yeşil vatan'ımızı koruma konusunda en yüksek hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

KAPATILAN TARİHİ ALANLAR YENİDEN ZİYARETE AÇILDI 

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki ormanlık alanda başlayıp Eceabat ilçesine ulaşan yangın nedeniyle kısmen kapatılan Tarihi Alan yeniden ziyarete açıldı.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığından yapılan açıklamada, Gelibolu ve Eceabat ilçelerinde çıkan yangın nedeniyle kapalı olan Tarihi Alan'ın kuzey hattının (Batık Gemi, Mimoza, 57. Alay ve Conkbayırı) ziyarete açıldığı duyuruldu.

 

BAYRAM ZORGÜL'DEN KARTAL İÇİN YENİ SPOR YATIRIM MÜJDESİ
PENDİK'TE FOTOĞRAF TUTKUNLARI TARİHİN İZİNİ SÜRDÜ
KARTAL’DA KAR VE FIRTINA RİSKİNE KARŞI AFET PLANI DEVREDE
PENDİK'TE SESSİZ GECE:DİREKLER VE KALECİLER GEÇİT VERMEDİ
AK PARTİ MALTEPE HEYETİNDEN BASIN MENSUPLARINA VEFA ÇIKARMASI
AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NE ÖZEL PROGRAM
YENİ TIBBIN YENİ KABUSU:''SESSİZ PANDEMİ'' CANDİDA AURİUS ALARMI!
PENDİK'TE MANEVİYAT VE TARİH BULUŞUYOR:YENİ MEYDAN CAMİİ RAMAZAN'DA KAPILARINI AÇIYOR
İSTANBUL'DA KAR ALARMI!
EĞİTİM-BİR-SEN İSTANBUL 4. NOLU ŞUBEDEN GÖVDE GÖSTERİSİ:''MÜCADELE MASADA DEĞİL SAHADA KAZANILIR''