ÇANAKKALE ZAFERİNİN 106 YIL DÖNÜMÜNDE PENDİK'TE ŞEHİTLER UNUTULMADI

Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Pendik'te de törenlerle kutlandı. Pendik sahil alanında gerçekleşen çelenk sunumu ile başlayan kutlama töreni şehitlere yapılan mezarlık ziyareti ile sona erdi.

Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümü Pendik sahil alanında törenlerle kutlandı. Sırasıyla çelenk sunumu sonrasında İstikal Marşı'nın okunması ardından sona erdi.

Törene; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Garnizon Komutanlığı,Pendik İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin,CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak,Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı, Pendik Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sefa Altunparlar,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Başkanı Oktay Kaya ile çok sayıda sivil toplum örgütleri yer aldı.

Pendik sahil alanında düzenlenen anma programında günün önemine istinaden kısa bir konuşma yapan Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Başkanı Oktay Kaya vatan savunması uğruna dünyada emsali olmayan zaferinin destanını kanlarıyla yazan şehitlerimizin asla unutulmayacağını ifade etti.

Törenin ardından Pendik Kavakpınar'daki şehitliklerin kabirleri ziyaret edilerek Kuranı Kerim tilaveti okundu.

Haber/ Hatice ODABAŞ

ÜMRANİYELİLER YENİ KAPALI PAZARDAN MEMNUN: AVM’Yİ ARATMIYOR
BAYRAM BEKAR YEREL BASINLA KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
'HER RENK ZENGİNLİĞİMİZDİR' RESİM SERGİSİ KARTAL'DA SANATSEVERLERLE BULUŞTU
PENDİK BELEDİYESİ KAVAKPINAR'DA YANAN PARKI YENİLEDİ
PENDİK'TE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİ GRİ İLE TAÇLANACAK
MALİYE BAKANI VERGİ KAÇAKÇILIĞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI; 230 VERGİ MÜFETTİŞİ SAHAYA İNDİ
PİYADE BİNBAŞI ALKAN BİNİCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ŞÖLEN TADINDA 19 MAYIS KUTLAMALARI
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE HASEKİ MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN PENDİK'E GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ BİR ADIM DAHA:'ATIKLAR POTAYA'