ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 110. YIL DÖNÜMÜ PENDİK'TE ÇELENK SUNUMU İLE KUTLANDI

Çanakkale Zaferi'nin 110. Yıl dönümü tüm ülke genelinde olduğu gibi Pendik'te de çelenk sunma töreni ile kutlandı.

Pendik Sahil Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen program sırasıyla kurumların çelenk sunumu ile başlayıp ardından saygı duruşu ve İstikal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. 

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 110. Yıl dönümü nedeniyle gerçekleşen anma programına; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,Pendik İlçe Garnizon Komutanlığı, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Saygın, AK Parti Pendik İlçe Yönetimi, CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri ve Yönetimi, Anavatan Partisi Pendik ilçe Başkanı Fatih Korkusuz, Muharip Gaziler ve çok sayıda STK temsilcileri yer aldı.

Program AKM'de 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 110. yılı nedeniyle düzenlenen sergi açılışı ve çeşitli etkinliklerle gün boyu sürdü. 

RIZA AKPOLAT ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN BERAAT ETTİ
PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK