ÇANAKKALE ZEFARİ'NİN 106. YIL DÖNÜMÜ KARTAL'DA KAHRAMANLIK DESTANIYLA KUTLANACAK

Kartal Belediyesi; 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yılını düzenleyeceği söyleşi ve ‘Kahramanlık Türküleri’ ile anmaya hazırlanıyor.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği anma programının ilki, 18 Mart Perşembe günü, gazeteci Duygu Kaya’nın moderatörlüğünde online gerçekleşecek olan ‘Haluk Oral ile Çanakkale 1915’ söyleşisi ile başlayacak. Söyleşide Prof. Dr. Haluk Oral tarafından Çanakkale Savaşı’nın nedenleri, 18 Mart Deniz Zaferi ve 25 Nisan Çıkartmaları ele alınacak ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu savaştaki rolü üzerinde durulacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının büyük zorluklar ve yokluklar içerisinde kazandığı Çanakkale Zaferi’nin 106. yılı programı, ‘Çanakkale Destanı ve Kahramanlık Türküleri’ adını taşıyan bir konser ile taçlandırılacak. 18 Mart Perşembe günü online yayınlanacak konserde; Cenan Çamyurdu, Özgür Doğan, ve İsmail Biçer destanlaşan kahramanlık türkülerini, ağıtları, kasideleri ve şarkıları zengin bir repertuvar eşliğinde seslendirecek.

Etkinlikler Kartal Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!
26 ŞİRKETE MALİ MÜŞAVİR OPERASYONU! 7 MİLYAR LİRALIK TİCARET HATTI ÇÖKERTİLDİ
TÜKETİCİ GÜVENİNDE ARALIK DÜŞÜŞÜ:İYİMSERLİK ALTINDAKİ SEYİR SÜRÜYOR
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKUL VE KAMU BİNALARINDA DEPREM GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN ÖNLEYİCİ ADIM
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ