ÇARŞIDA TRAFİĞİ ETKİLEMEMEK İÇİN GECE MESAİSİ YAPIYORLAR

Pendik Belediyesi ekipleri yağışlı dönemlere girilmesi sebebiyle yağmur suyu kanalı ve mazgal temizliği çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, Doğu ve Batı Mahallelerinde trafiği engellememek için gece mesaisi yapıyor.

 

Yağışlı dönemlere girilmesi sebebiyle ilçe genelinde yağmur suyu kanalı ve mazgal temizliği çalışmalarını hızlandıran Pendik Belediyesi ekipleri Doğu ve Batı Mahallelerinde gece çalışıyor. Bu sayede çarşıda gündüz araç ve yaya trafiği olumsuz etkilenmiyor.  Ekipler, gecenin ilerleyen saatlerinde kombine aracıyla problem bulunan cadde ve sokaklarda yağmur suyu kanallarında ve mazgallarda temizlik çalışması yapıyor.

2019’dan bu yana yapılan yağmur suyu kanal uzunluğu 79 km’yi buldu

Pendik Belediyesi, temizlik çalışmalarının yanı sıra bir yandan da yağmur suyu kanalı yaparak altyapıyı güçlendiriyor. Bu yılın başından bu yana 9 bin 989 metre kanal inşa eden ekipler, toplam yağmur suyu kanal uzunluğunu 2019 yılından bu yana 79 bin 32 metreye çıkardı.   

TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM;YILLIK TÜKETİM LİMİTİ İNDİRİLDİ
KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI
DÜSSELDORF MAHKEMESİ'NDEN TERA HOLDİNG KARARI:ALMANYA'DAKİ 3 ŞİRKETE KAYYUM ATANDI
TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!