ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI AHMET POYRAZ'DAN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikram etti.

Çekmeköy Belediyesi’nin Muharrem ayı münasebetiyle geleneksel hale getirdiği aşure dağıtımı bu yılda ilçede belirlenen noktalarda gerçekleştirildi. Bereketin simgesi aşureler sabahın erken saatlerinde hazırlanmaya başlandı. Hazırlanan aşureler vatandaşlara ikram edildi.

Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve  AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan  Şahinbey Camisi’nde gerçekleşen dağıtım programına katıldı.

Programda vatandaşlarla sohbet eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; dinimizde faziletli aylardan biri olan Muharrem ayının ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Poyraz; “Bütün şehitlerimizi ve ehlibeytimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Rabbim hepsinden razı olsun. Bu mübarek ay vesilesi ile kusurları değil sevgiyi ön plana çıkaralım. Aşurenin yapımı ve paylaşılması çok önemlidir. Birçok malzemenin buluşmasıyla ortaya çıkan bu tatlının bizim farklılıklarımızı temsil ettiğine inanıyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, ülkemizi bölmeye çalışanlara aramızı açmaya çalışanlara fırsat vermesin. Bu mübarek ayda dualarımızda İslam alemini unutmayalım. Aşurelerin yapımında ve size ulaştırılmasında emeği geçen kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,” dedi.

PENDİK'TE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİ GRİ İLE TAÇLANACAK
MALİYE BAKANI VERGİ KAÇAKÇILIĞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI; 230 VERGİ MÜFETTİŞİ SAHAYA İNDİ
PİYADE BİNBAŞI ALKAN BİNİCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ŞÖLEN TADINDA 19 MAYIS KUTLAMALARI
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE HASEKİ MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN PENDİK'E GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ BİR ADIM DAHA:'ATIKLAR POTAYA'
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL'E ZİYARET
ENGELLİLER HAFTASI'NDA ENGELSİZ ŞENLİK
ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI
HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI