CEMAL KAYA TÜRKÜLERİYLE KARTAL'I MEST ETTİ

Kartal’ın sevilen sanatçılarından Cemal Kaya, kültür etkinlikleri kapsamında Kartal Belediyesi Hürriyet Kültür Merkezi’nde bir konser verdi.

Cemal Kaya dinleyenleri ile Türk Halk Müziği sevenleri buluşturan konser büyük beğeni topladı.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen konsere türkü dostları yoğun ilgi gösterdi.

Aralarında Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Yasin Ünder, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hasan Tozkoparan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin ile Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Umut Daştan’ın da olduğu kalabalık bir dinleyici topluğunun katıldığı konser, yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Sahnede kendi bestelerinin yanı sıra sevilen pek çok türküyü de seslendiren Kaya’ya Kartal dinleyicisi de sık sık eşlik etti.

Konserin sonunda sanatçıya Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına Başkan Yardımcısı Yasin Ünder ve CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hasan Tozkoparan tarafından çiçek takdim edildi.

Başkan Gökhan Yüksel öncülüğünde sanatı ve sanatçıyı destekleyerek Kartal’da önemli işlere imza atacaklarını belirten Ünder, sanatçı Cemal Kaya’ya başarılı sahne performansı için teşekkür etti.

PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI
KARTAL'DA SANAT BULUŞMASI
İZMİR'DE SEFERHİSAR BELEDİYESİ'NE ''RÜŞVET'' OPERASYONU:6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
TUZLA'DA YAZ BOYUNCA AÇIK HAVA ATÖLYELERİ BAŞLIYOR
ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI