CEMİL MERİÇ AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE KASIM AYI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Ümraniye Belediyesi Cemil Meriç Aktif Yaş Al Merkezi’nde kasım ayı etkinlikleri başladı. Merkez, bu ay da dopdolu bir programla katılımcılarını ağırlayacak.

 

 

 

 

Katılımcılar, Osmangazi Millet Bahçesi’nde temiz havanın ve doğanın keyfini çıkarırken, merkezde düzenlenen çeşitli etkinlik ve atölyelerde bir araya gelecek.

Bu kapsamda, Tokat Tahta Baskı Atölyesi, Sosyal Destek Rehberi, Evimde Güvendeyim, Unutkanlığa Karşı, Kaliteli Uyku ve Uyku Hijyen Eğitimi, Kontrol Sende, Aktif Yaş Al Sanatı ve Yüreğimizdeki Boşluk gibi birbirinden farklı etkinliklerle katılımcılar hem kendilerini geliştirme hem de sosyal bağlarını güçlendirme imkânı bulacak.

Ümraniye Belediyesi, aktif ve sağlıklı yaş alma anlayışıyla hazırlanan bu etkinliklerle vatandaşların hem zihinsel hem de fiziksel açıdan desteklenmesini hedefliyor. Merkezde ve doğa ile iç içe gerçekleşen aktiviteler sayesinde katılımcılar, kasım ayı boyunca dopdolu ve keyifli günler geçirecek.

KARTAL'DA GELENEKSEL SANAT RÜZGARI:'HEYBEMİZDEKİ İZLER' SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
ÜMRANİYE’DE DENTFEST 2026 HEYECANI
TÜRKİYE- İRAN SINIR KAPISINDA YOLCU GEÇİŞLERİ DURDURULDU
İRTİKAP SUÇLAMASIYLA GÖZALTINA ALINAN BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN ADLİYDE
AK PARTİ KARTAL'DA VEFA SOFRASI:''YOLUMUZA AYNI KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ''
PENDİKSPOR ADANA'DA ŞOV YAPTI: MAVİ ŞİMŞEKLER DAĞILDI!
28 ŞUBAT'IN YIL DÖNÜMÜNDE PENDİK'TE ANMA:SERGİ VE TİYATRO PROGRAMI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL KARTALLI KAHRAMANLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
İRAN LİDERİ AYETULLAH HAMANEY SALDIRILARDA HAYATINI KAYBETTİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BÖLGESEL KAOS UYARISI:''BÖLGEMİZ ATEŞ ÇEMBERİNE SÜRÜKLENİYOR''