ÇEYREK ALTIN 517 LİRAYA ÇIKINCA KARABORSAYA DÜŞTÜ

Altın fiyatları tırmanmaya devam ediyor.430 liradan satışı yapılan çeyrek altın rekor bir artışla 517 liraya çıktı. Kapalıçarşı esnafı çeyrek altın bozdurmak isteyen vatandaşlara fiyatı yüksek olduğu için satmamaya başladı.

 

Çeyrek altının 517 liraya çıkması üzerine bazı kuyumcuların çeyrek altın bozdurmak isteyen vatandaşları geri çevirdiği belirtildi.Merkez bankası faiz indirimi sonrasında çeyrek altının rekor düzeye çıkmasını fırsat bilen vatandaşlar kuyumculara akın etti.

Kapalı çarşıdaki kuyumculara giden vatandaşlar çeyrek altını bozdurmaya gittiklerinde kuyumcular tarafından geri çevrildi.Ellerinde çeyrek altın kalmadığını söyleyen kuyumcular vatandaşların çeyrek altınlarını bozmuyor. Bazı vatandaşlar ise altının fiyatlarının daha fazla yükseleceği beklentisine girip yastık altında biriktirdikleri altınları bozmama kararı alıyor.

Öte yandan altın almak için fiyatın düşmesini bekleyen tüketicilerin yanı sıra yatırımını nakite çevirmek isteyenler ise altının daha da yükselme ihtimalini göz önünde bulunduruyor.

ÇEYREK 517 LİRA

Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı dün yüzde 1.12 artışla 317 liradan günü kapattı. Çeyrek altın 517 lira, Cumhuriyet altını 2.109 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise 317 liradan işlem gördü. Kapalıçarşı'da piyasanın biraz daha altında fiyata altın bulmak mümkün. Eski tarihli olan altınlar 20-30 lira gibi daha düşük fiyata tüketiciye satılıyor.

 

KARTAL'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ'NE ÖZEL ANLAMLI BULUŞMA
MUZAFFER DEMİRTAŞ CAMİİ İBADETE AÇILDI
KARTAL'DA PARK VE YEŞİL ALANLAR YAZA HAZIRLANIYOR
KARTAL’DA ANLAMLI BULUŞMA
UŞAK EŞME BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ TOZAN İRTİKAP SORUŞTURMASINDA GÖZALTINA ALINDI
VAN ERCİŞ EĞİTİM KÜLTÜR VE SAĞLIK VAKFI BAŞKANI MURAT ÇEVİK'TEN OKUL SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
KARTAL'DA VAHŞET:YALNIZ YAŞAYAN KADIN EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ
“PENCR KAHVE” AÇILDI
OYUNCAK KARDEŞLİĞİ PROJESİ HEYETİ MARDİN MİDYAT KAYMAKAMI MEHMET KAYA'YI ZİYARET ETTİ
NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE YENİ GELİŞME:NEVZAT BAHTİYAR'A 17 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ