ÇEYREK ALTIN 517 LİRAYA ÇIKINCA KARABORSAYA DÜŞTÜ

Altın fiyatları tırmanmaya devam ediyor.430 liradan satışı yapılan çeyrek altın rekor bir artışla 517 liraya çıktı. Kapalıçarşı esnafı çeyrek altın bozdurmak isteyen vatandaşlara fiyatı yüksek olduğu için satmamaya başladı.

 

Çeyrek altının 517 liraya çıkması üzerine bazı kuyumcuların çeyrek altın bozdurmak isteyen vatandaşları geri çevirdiği belirtildi.Merkez bankası faiz indirimi sonrasında çeyrek altının rekor düzeye çıkmasını fırsat bilen vatandaşlar kuyumculara akın etti.

Kapalı çarşıdaki kuyumculara giden vatandaşlar çeyrek altını bozdurmaya gittiklerinde kuyumcular tarafından geri çevrildi.Ellerinde çeyrek altın kalmadığını söyleyen kuyumcular vatandaşların çeyrek altınlarını bozmuyor. Bazı vatandaşlar ise altının fiyatlarının daha fazla yükseleceği beklentisine girip yastık altında biriktirdikleri altınları bozmama kararı alıyor.

Öte yandan altın almak için fiyatın düşmesini bekleyen tüketicilerin yanı sıra yatırımını nakite çevirmek isteyenler ise altının daha da yükselme ihtimalini göz önünde bulunduruyor.

ÇEYREK 517 LİRA

Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı dün yüzde 1.12 artışla 317 liradan günü kapattı. Çeyrek altın 517 lira, Cumhuriyet altını 2.109 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise 317 liradan işlem gördü. Kapalıçarşı'da piyasanın biraz daha altında fiyata altın bulmak mümkün. Eski tarihli olan altınlar 20-30 lira gibi daha düşük fiyata tüketiciye satılıyor.

 

MUĞLA AÇIKLARINDA 5.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ
KARTAL’DA KABOTAJ BAYRAMI COŞKUSU
TUZLA BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR
PENDİK BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU’NDA EĞİTİMLER BAŞLADI
KARTAL'DA SANAT ŞÖLENİ:''HAYALLERDEN RENKLERE RENKLERDEN TUVALE'' SERGİSİ AÇILDI
TUZLA'DA YAZ AKŞAMLARI AÇIK HAVA SİNEMASIYLA RENKLENECEK
MECLİS'TE ESNAFA CAN SUYU TEKLİFİ: FAİZLER SİLİNECEK BORÇLAR 60 AY TAKSİTLENDİRİLECEK!
AKTİF YAŞ-AL MERKEZLERİNDE TEMMUZ AYI DOLU DOLU GEÇECEK
İSTANBUL'DA ORMAN YANGINLARINA KARŞI EK TEDBİRLER:HAVAİ FİŞEK VE MEŞALE YASAKLANDI 
TUZLA'DA ''MAHALLEMDE ŞENLİK VAR!'' COŞKUSU BAŞLIYOR