CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN İTTİFAKLARA YEŞİL IŞIK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yerel seçim öncesinde ittifaklara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özel İstanbul için ayrı bir parantez açılacağına vurgu yaparak'' her şey olabilir''mesajı verdi.

 

Yerel seçim yaklaşırken tüm hamleleri merak edilen, sadece muhalefet partilerinin değil iktidar bloğunun da adımlarını dikkatle izlediği CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki haftadan itibaren muhalefet partileriyle temasa geçileceğini, liderlerden randevu almaya ve görüşme trafiğine başlayacağını açıkladı.

Yerel seçim iş birlikleri için “seçim bölgesine özel ikili iş birliği modelleri” üzerine çalışılması gerektiğini belirten Özel, İstanbul'a ayrı bir parantez açtı ve "İstanbul meselesi Türkiye meselesi, tüm siyasi partilerin böyle bakacağını düşünüyorum" dedi.

PENDİK PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BULUŞTU
PESKDER'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
SARAÇHANE MİTİNGİ SONRASI GÖZALTILAR:11 KİŞİ SERBEST 4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLİYOR
TUZLA'DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
KARTAL'DA RAMAZAN: DAYANIŞMA PAYLAŞMA VE KOMŞULUK BAĞLARININ GÜÇLENDİĞİ BİR AY
ÜMRANİYE’DE CAMİLER BAYRAMA HAZIR
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI