CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NA PROVAKATİF SALDIRI

CHP Kartal İlçe Başkanlığı'na provaktif içerikli saldırı düzenlendi. İlçe Merkezi'nin girişi ve CHP pankartları Hamas sempatizanları tarafından CHP-İsrail temalı yazılarıyla boyandı.

Konuyla ilişkin CHP Kartal İlçe Başkanlığı'ndan açıklama yapılarak şu ifadelere yer verildi;''Dün gece Kartal İlçe Başkanlığımıza Hamas sempatizanları tarafından yapılan saldırının faillerinin bulunarak adalete teslim edilmesini istiyoruz! Sürecin takipçisi olacağız.

Biz Filistin davasını sizden öğrenecek değiliz! Filistin halkına dünyanın gözü önünde zulmeden İsrail’e de Filistin davasını hiçe sayan Hamas’a da karşıyız!

Yerimiz bellidir! Filistin halkının ve bölgemizde barışın yanıdır.Konuyla ilgili örgütümüz ile birlikte 17:30’da Kartal ilçe Başkanlığı önünde bir basın açıklaması gerçekleştireceğiz.''dedi.

KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI
DÜSSELDORF MAHKEMESİ'NDEN TERA HOLDİNG KARARI:ALMANYA'DAKİ 3 ŞİRKETE KAYYUM ATANDI
TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ