CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİ KERMESİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı ve Kartal Kadın Kolları Başkanlığı koordinatörlüğünde gerçekleşen'' Eğitime Destek''kermesi Saman Cafe'de açıldı.

CHP Kartal İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı önderliğinde gerçekleşen Eğitim Kermesine CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa,Kartal Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Deniz Karacan, CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Gülay Boyraz, Kent Kültürü ve Demokrasi Derneği Başkanı Metin Ağırman, CHP Kartal Gençlik Örgütü ile çok sayıda partili katıldı.

Kartal Organik Pazarda açılışı gerçekleşen Eğitim Kermesi'nde kısa bir konuşma yapan CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman kermesin amacının bursa ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine yönelik olduğunu belirterek, her bir ürünün satışının gelirinin burs olarak Üniversite'de eğitim gören öğrencilere verileceğini söyledi. 

CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Arguşah ise bu tür kermeslerin devam edeceğine vurgu yaparak öğrencilere yönelik burs ve barınma imkanlarının sağlanacağını belirtti. CHP Kartal İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen kermes 3 gün devam edecek.

Haber/ Hatice ODABAŞ

YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ