CHP PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TARIK BALYALI;''AKLIMDA SADECE PENDİKİ KAZANMAK VAR''

İBB CHP Grup Başkan Vekili Tarık Balyalı CHP Pendik İlçe Başkanlığı'nda Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Tarık Balyalı'nın Aday Adaylığı başvuru programına; CHP Pendik ilçe Başkanı Niyazi Güneri,CHP Pendik Belediye Meclis Üyesi Cengiz Aycan, CHP Kartal önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza Koştu, İş İnsanı Bayram Bekar, CHP Pendik İlçe Yönetimi ile çok sayıda üye yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan CHP Pendik ilçe Başkanı Niyazi Güneri 2024 yerel seçimleri için yoğun bir çalışma sürecine girdiklerini ifade ederek gerek örgüt gerekse Pendik İlçe Başkanlığı'nın heyecanlı olduğunu gördüklerini söyledi. Niyazi Güneri Pendik Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurunda bulunan tüm üyelere başarılar temenni ettiğini ifade ederek 2024 yerel seçimlerinde adaylaşan tüm arkadaşların Cumhuriyet Partisi'ni iktidar yapacaklarına inancının tam olduğunu belirtti. 

CHP Pendik İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen programda Adaylık formunu İlçe Başkanı Niyazi Güneri'ye veren Balyalı burada kısa bir açıklama yaparak örgütün ve halkın karar vermesi halinde örgütün kantarına da Pendik halkının kantarına da çıkmaya hazır olduğunu ve aklında sadece  Pendik'i kazanmak olduğunu söyledi.

 

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU