CHP PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TARIK BALYALI EMEKLİ ÖĞRETMENLER İLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Tarık Balyalı Gülistan Sofrasında Emekli Öğretmenler kahvaltı programında buluştu.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=AUC8zL661Gg&t=3s

Emekli Öğretmenlerle gerçekleşen kahvaltı programında projeleri ile kısa bir açıklama yapan Tarık Balyalı Pendik'te eğitim başta olmak üzere okulların kötü şartlarda olduğunu ifade ederek 31 Mart'tan sonra İlçe genelinde tüm okulların bakımlarının Pendik Belediye Başkanlığı tarafından yapılacağını söyledi.

Tarık Balyalı kahvaltı programında Pendik'te emeklilere yönelik bir sosyal lokalin olmadığını belirterek göreve gelir gelmez tüm emekli öğretmenlerin bir arada olabileceği memurlar lokalini hayata geçireceklerini belirtti. 

Balyalı Pendik'te gençlere yönelik te projeleri olduğuna vurgu yaparak deprem nedeniyle yıkılan eski belediye binasının yerine Gençsel Dönüşüm Merkezi kurarak onları sanat, edebiyat ve müzikle buluşturacaklarını ifade etti. 

Programda AK Parti'nin 22 yıldan bu yana emeklilere yönelik bir çalışma yapmadığına vurgu yapan CHP Pendik ilçe Başkanı Niyazi Güneri bu günkü tablonun ve kötü ekonominin oluşmasında AK Parti iktidarının payı olduğunu belirterek halkın günden güne daha da fakirleştiğini ve buna sessiz kalındığını belirtti.

PENDİK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKNDALIK YARATTI
ISPARTA VALİLİĞİ'NDEN DANS GÖRÜNTÜLERİNE SORUŞTURMA BAŞLATTI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SOSYAL KONUT PROJESİ AÇIKLAMASI
BAŞKAN YILDIRIM YENİ HAFTAYA ÖĞRENCİLERLE BAŞLADI
GRAM ALTINDA TARİHİ ZİRVE
İSRAİL GAZZE'YE KARA HAREKATI BAŞLATTI
20. ULUSLARARASI GELENEKSEL EN SANATLARI FESTİVALİ PENDİK'TE KAPILARINI AÇTI
PENDİKSPOR AMEDSPOR KARŞISINDA 90. DAKİKADA GELEN PENALTIYLA YIKILDI:2-1
ÜMRANİYE, GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU YARIŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI