CHP PENDİK BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ MAZBATALARINI ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart seçimleri sonrası meclis üyelikleri kesinleşen adaylar için mazbata töreni gerçekleştirdi. 


7 Nisan'da gerçekleşen mazbata törenine  CHP İstanbul Başkan Yardımcısı Kemal Ercan, CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, Pendik CHP önceki dönem başkan adayı Mehmet Salih Usta ile birlikte ilçe yönetimi ve Pendik Belediye meclis üyeleri katıldılar. 


Pendik İlçe seçim kurulu yetkilileri tarafımdan teslim edilen mazbatalarını CHP İstanbul Başkan Yardımcısı Kemal Ercan ve CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri'nin elinden teslim alan meclis üyeleri ve aileleri bu sevinci coşkuyla yaşadılar.


Türkiye ve İstanbul'da büyük başarı elde eden ancak Pendik'te yükselen oy oranı ve yakalanan büyük havaya rağmen az farkla kaybedilen başkanlık bu mutluğu biraz buruklaştırdı. Pendik Belediye meclisinde kazandıkları sandalye sayısıyla dikkat çeken ve bu dönemde belediye meclisinde yoğun çalışmalarını surdürecek olan CHP'li adaylar Pendik'in yararı için çalışmalarını sürdürmeye söz verip toplu bir fotoğraf ile mazbata törenini ölumsüzleştirdiler.

PENDİK'TE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİ GRİ İLE TAÇLANACAK
MALİYE BAKANI VERGİ KAÇAKÇILIĞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI; 230 VERGİ MÜFETTİŞİ SAHAYA İNDİ
PİYADE BİNBAŞI ALKAN BİNİCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ŞÖLEN TADINDA 19 MAYIS KUTLAMALARI
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE HASEKİ MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN PENDİK'E GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ BİR ADIM DAHA:'ATIKLAR POTAYA'
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL'E ZİYARET
ENGELLİLER HAFTASI'NDA ENGELSİZ ŞENLİK
ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI
HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI