CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ KURTKÖY MAHALLE ESNAFINI ZİYARET ETTİ

CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, beraberindeki heyet ile birlikte Kurtköy Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. 

 

Belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticilerinden oluşan heyet ile birlikte esnafları ziyaret ederek dertlerini dinleyen Güneri, esnafların şikayetlerini dinlemekle kalmayıp sorunları çözmek için halkçı politikalar üretmeye devam edeceklerini açıkladı.

Başta ekonomik kriz ve yüksek vergi yükü olmak üzere bir çok genel problem ile esnafın zor durumda bırakıldığını aktaran Niyazi Güneri, yerel yönetimle alakalı konularda ise CHP grubundan meclis üyelerinin belediyeye çözüme dair önergeler vereceklerinin ve sonuna kadar takipçisi olacaklarının altını çizdi.

 Niyazi Güneri İlçe başkanlığı bünyesinde kurulan Esnaf Komisyonu aracılığıyla Pendikli esnaflar ile sürekli temasta kalacaklarını ve yurttaşların her zaman kendileri ile iletişime geçebileceğini, ilerleyen dönemde ziyaretlerini sürdürerek Pendik’te kapısı çalınmamış esnaf kalmayacağını da sözlerine ekledi.

KUZEY KORE LİDERİ KİM JONG UN'DAN İRAN'A DESTEK:''İSRAİL'İ YOK ETMEK İÇİN TEK FÜZEMİZ YETER''
ZÜMRÜT VAKFI'NIN İFTAR PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
MART 2026 KİRA ARTIŞ ORANLARI BELLİ OLDU:İŞTE YENİ ZAM SINIRI!
ORTADOĞU'DA TOPYEKÜN SAVAŞ! HÜRMÜZ KİLİTLENDİ
BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
ENDERUN TERAVİHİ GELENEĞİ ÜMRANİYE’DE YAŞATILIYOR
KARTAL'DA GELENEKSEL SANAT RÜZGARI:'HEYBEMİZDEKİ İZLER' SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
ÜMRANİYE’DE DENTFEST 2026 HEYECANI
TÜRKİYE- İRAN SINIR KAPISINDA YOLCU GEÇİŞLERİ DURDURULDU
İRTİKAP SUÇLAMASIYLA GÖZALTINA ALINAN BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN ADLİYDE