CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN İŞ İNSANI MEHMET SALİH USTA'YA NEZAKET ZİYARET

​Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, geçmiş dönem Pendik Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Mehmet Salih Usta'ya anlamlı bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.



​Pendik siyasetinin önemli isimlerini bir araya getiren bu ziyaret, CHP Pendik teşkilatının birlik ve dayanışma vurgusunu bir kez daha ortaya koydu.

​İlçe Başkanı Niyazi Güneri, beraberindeki heyet ile birlikte iş insanı Mehmet Salih Usta'yı makamında ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen görüşmede, Usta'nın Pendik'e yaptığı değerli katkılar ve misafirperverliği için kendisine özel olarak teşekkür edildi.
​Başkan Güneri, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Geçmiş dönem Belediye Başkan Adayımız olan değerli büyüğümüz, iş insanı Mehmet Salih Usta'yı ziyaret ettik. Kendisinin partimize ve ilçemize sunduğu değerli katkılar için müteşekkiriz. Pendik için belirlediğimiz ortak hedefler doğrultusunda, birlik ve dayanışma ruhuyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz," ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI