Ramazan ayının manevi iklimi, Pendik’te dayanışma sofralarıyla taçlanmaya devam ediyor. Amatör Denizciler Derneği ve Balıkçılar Kooperatifi tarafından düzenlenen geleneksel iftar programının bu haftaki konukları CHP Pendik İlçe örgütü oldu.
Geniş Katılımlı Organizasyon
İftar programına CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, ilçe başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte katılım sağladı. Denizcilerin ve balıkçı esnafının yoğun ilgi gösterdiği davette, dualar eşliğinde açılan oruçların ardından samimi bir sohbet ortamı oluştu.
"Paylaşmanın Bereketini Yaşıyoruz"
Program sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Niyazi Güneri, misafirperverliklerinden dolayı dernek ve kooperatif yönetimine teşekkürlerini iletti. Güneri, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Paylaşmanın, dayanışmanın ve bereketin aynı sofrada buluştuğu bu güzel akşamda komşularımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim."dedi
Etkinlik, Pendik’in denizci kültürü ve yerel esnafıyla kurulan güçlü bağların altını çizerken, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.