CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA ÖN SEÇİM COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTI

CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri İBB Başkanı Ekrem İmamoğu'nun Cumhurbaşkanı Adayı olması için 23 Mart'ta sandık başına giderek oyunu kullandı.

CHP Pendik İlçe Başkanlığı önünde sabah erken saatlerde gelen partili ve gönüllüler İmamoğlu'na oy vermek için uzun kuyruklar oluşturdu.

CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri oyunu kullanması ardından sandık alanlarını ziyaret ederek çocuklar başta olmak üzere gönüllüler ve  partililerle kucaklaştı. 

CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri oyunu kullanması ardından  ilçeye akın eden partili ve gönüllülerden oluşan yurttaşlarla teşekkür ederek şöyle konuştu;

“Pendik ilçemizde, partimiz içinde örgüt denetiminde çok güzel ve başarılı bir ön seçim gerçekleştirdik.

Bu başarıda emeği geçen, katkı sunan herkese yürekten teşekkür ediyorum.

Başta önceki dönem ilçe başkanlarımız, belediye başkan adaylarımız, yönetim kurulumuz, meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, komisyonlarımız, sandık görevlilerimiz ve örgütümüz olmak üzere, oy kullanarak bu sürece katkı sunan başta Pendikli çocuklarımız ve tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI
İSRAİL İRAN'A SALDIRDI