CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA ÖN SEÇİM COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTI

CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri İBB Başkanı Ekrem İmamoğu'nun Cumhurbaşkanı Adayı olması için 23 Mart'ta sandık başına giderek oyunu kullandı.

CHP Pendik İlçe Başkanlığı önünde sabah erken saatlerde gelen partili ve gönüllüler İmamoğlu'na oy vermek için uzun kuyruklar oluşturdu.

CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri oyunu kullanması ardından sandık alanlarını ziyaret ederek çocuklar başta olmak üzere gönüllüler ve  partililerle kucaklaştı. 

CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri oyunu kullanması ardından  ilçeye akın eden partili ve gönüllülerden oluşan yurttaşlarla teşekkür ederek şöyle konuştu;

“Pendik ilçemizde, partimiz içinde örgüt denetiminde çok güzel ve başarılı bir ön seçim gerçekleştirdik.

Bu başarıda emeği geçen, katkı sunan herkese yürekten teşekkür ediyorum.

Başta önceki dönem ilçe başkanlarımız, belediye başkan adaylarımız, yönetim kurulumuz, meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, komisyonlarımız, sandık görevlilerimiz ve örgütümüz olmak üzere, oy kullanarak bu sürece katkı sunan başta Pendikli çocuklarımız ve tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NE İSKAN OPERASYONU: 27 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YAĞMUR SUYU KANALI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’TAN PENDİK BELEDİYESİNE ZİYARET
KIZILCIK ŞRBETİ'NİN GENÇ OYUNCUSU ECE İRTEM KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
TUZLA'DA DEV ORGANİZASYON İÇİN HAZIRLIKLAR AŞLADI:DRAGON BOT HEYECANI GERİ DÖNÜYOR