CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ COŞKUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yılı nedeniyle Pendik 19 Mayıs Cadddesi üzerinde Fener Alayı yürüyüşü düzenledi.

CHP Pendik İlçe Başkanlığı ve İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı ile birlikte organize  edilen Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı kutlamaları Pendik 19 Mayıs Caddesi üzerinden yürüyüş ve bandolarla başlanarak marşlar eşliğinde Pendik Sahil Meydan alanına kadar devam etti. 

Yurttaşların da yoğun ilgi gösterdiği fener alayı yürüyüşü meşaleler eşliğinde  ''Gazi Mustafa Kemal'in askerleriyiz'' sloganları ile İzmir Marşı'nın okunmasıyla birlikte  alkışlarla Pendik sahil meydanında son buldu. 

CHP Pendik İlçe Başkanlığı ve İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı koordinesiyle düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı kutlamaları sonrasında sahil meydan alanında kısa bir konuşma gerçekleştiren CHP Pendik ilçe Başkanı Doğan Çakmak; Cumhuriyet'in unutturulmaya çalışıldığını belirterek  Cumhuriyet meşalesinin hiç bir zaman sönmeyeceğini söyledi. 

CUMHURİYET BAYRAMI YÜRÜYÜŞÜ LİNKİ EKTEDİR;https://www.youtube.com/watch?v=9mvDLxGpZyA&t=35s

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI