CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN SARAÇHANE'YE DESTEK ''BU ZAFER BİZİM OLACAK''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri ve Yönetimi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davanın 100. gününde Saraçhane'de düzenlenen mitinge katılarak destek verdi.

Mitingde, "100 gün önce bir darbeyi değil, halkın onurunu püskürttük" mesajı verildi.


CHP Pendik İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, mitingde gençlerle, kadınlarla ve emekçilerle birlikte "umudun, özgürlüğün ve vicdanın sesi" olunduğu belirtildi. Açıklamada, Genel Başkan Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanında saf tutularak, "Bu mücadele halkın mücadelesi, bu zafer bizim olacak" sözü verildiği vurgulandı.


Mitinge katılan CHP Pendik İlçe Başkanlığı üyeleri, Ekrem İmamoğlu'na verilen destekle demokrasi ve halk iradesine sahip çıkıldığını ifade etti.

TEMMUZ AYI KİRA ARTIŞ ORANLARI BELLİ OLDU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL MUHARREM AYI'NIN YEDİNCİ GÜNÜNDE ORUCUNU CEMEVİNDE AÇTI
PENDİK'TE YAYA YOLUNDA KURALLARA UYMAYANLARA GEÇİT YOK:340 CEZA 28 MOTOSİKLET TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
FATİH KORKUSUZ'DAN KAYNARCA MAHALLESİ MUHTARI HALİL ÇEKİÇOĞLU'NA ZİYARET
BİR AY SÜRECEK AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
BAŞKAN AHMET CİN AK PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NIN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI'NA KATILDI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN SARAÇHANE'YE DESTEK ''BU ZAFER BİZİM OLACAK''
İNSAN HAKLARI DERNEĞİ İSTANBUL ŞUBESİ :MADIMAK KATLİAMINI UNUTMADIK!UNUTTURMAYACAĞIZ!
EURO REKOR KIRDI
ÜMRANİYE’DE OKÇULUK KURSLARIYLA KÜLTÜREL MİRAS YAŞATILIYOR