CHP PENDİK KADIN KOLLARI YÖNETİMİ EMİNE BULUT CİNAYETİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

CHP Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gönül Ekinci Türkiye'yi sarsan Emine Bulut cinayetiyle ilgili Pendik CHP İlçe Merkezi'nde basın açıklaması yaptı.

CHP Pendik Kadın Kolları Başkanı Gönül Ekinci Türkiye'yi yasa boğan Emine Bulut cinayetiyle ilgili ilçe merkezi'nde basın açıklaması gerçekleştirdi. Ekinci basın açıklamasında kadınlara yönelik son dönemlerde artan cinayetlerin durdurulamadığını ifade ederek'' kadın cinayetleri son  bulmalı hiç bir çocuk annesiz kalmamalıdır. Emine Bulut cinayeti ne ilk nede son olacaktır.Kadınlarımız öldürülüyor devlet buna seyirci kalıyor. Yetkililer duyarsız kaldıkça ve yasalar çıkmadıkça kadınlarımıza uygulanan şiddet ve cinayetler devam edecek.TBMM'de kadınları koruyan yasaların süratle uygulanıp hayata geçmelidir. Bir çocuk daha annesiz kalmamalıdır''dedi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDE USULSÜZLÜK OPERASYONU:2 BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 7 KİŞİ TUTUKLANDI
YENİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ’DEN ERZURUM GÜNÜ’NE ÇIKARMA
VALİ DAVUT GÜL'DEN AYAZAĞA AÇIKLAMASI:''DERE YATAĞINDAKİ YAPILAR YIKILACAK''
İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ'DEN 5 İL İÇİN FIRTINA VE YAĞIŞ UYARISI:'' ZORUNLU OLMADIKÇA EVDEN ÇIKMAYIN''
BAŞKAN BİNGÖL: EMSAL TRANSFERİ SORUNUNU ÇÖZÜMSÜZ BIRAKMAYACAĞIZ
PENDİKSPOR'DA UMUT ESKİKÖY DÖNEMİ SONA ERDİ
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KATILDIĞI TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
YEŞİLAY PENDİK’TEN MUHTARLAR GÜNÜ’NE ÖZEL KAHVALTI
KARTAL BELEDİYESİ YAĞIŞ SONRASI ALARMDA:EKİPLER SAHADA KİM 7/24 DEVREDE
İSTANBUL'DA SAĞANAK DEHŞETİ: CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ KAYIP 5 KİŞİ ARANIYOR