CHP PENDİK'TEN STK MESAİSİ: BAŞKAN GÜNERİ MORYALILARLA BULUŞTU

​Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, yerel dinamiklerle buluşma programı kapsamında Erzurum-İspir Moryayla Köyü Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.



CHP Pendik İlçe Örgütü, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) bağlarını güçlendirmeye devam ediyor. İlçe Başkanı Niyazi Güneri, beraberindeki heyetle birlikte Erzurum-İspir Moryayla Köyü Derneği’ni ziyaret ederek dernek yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi.


​Dernek Başkanı Ahmet Çelik ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Güneri, samimi bir atmosferde geçen görüşmede yerel meseleleri masaya yatırdı. Ziyaretin odak noktasını; hemşehri dayanışmasının Pendik genelindeki etkisi, yerel yönetimden beklentiler ve çözüm bekleyen mahalle sorunları oluşturdu.


​"STK’lar Toplumun Kilididir"
​Sivil toplum kuruluşlarının toplumsal barış ve dayanışmadaki rolüne dikkat çeken Niyazi Güneri, görüşme sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti:​"Sivil toplum kuruluşlarımızla kurduğumuz güçlü bağlar, toplumsal birliğimizin teminatıdır. Bugün Moryayla Köyü Derneği’nde sergilenen bu güzel misafirperverlik ve ortak akıl arayışı, Pendik’in geleceği için çok kıymetli. İlçemizdeki tüm derneklerle omuz omuza yürümeye, sorunlara birlikte çözüm üretmeye kararlıyız."dedi.


​Teşekkür ve İş Birliği Mesajı
​Dernek Başkanı Ahmet Çelik ve yönetimi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Güneri’ye teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

MODERN KENTİN ALTINDAKİ KADİM MEDENİYET:PENDİK TARİHİ YENİDEN YAZILIYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN STK ÇIKARTMASI
PENDİK PROTOKOLÜ KURSLARI ZİYARET ETTİ
BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI ÖMER EKŞİ SERBEST BIRAKILDI
“ÖZGÜRLÜĞÜN RENKLERİ” SERGİSİ ÜMRANİYE’DE SANATSEVERLERLE BULUŞTU
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AK PARTİ'YE GEÇTİ
PENDİK BELEDİYESİ'NİN 2025 YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN ERZURUMLULAR DERNEĞİNE ZİYARET
PENDİKLİ GENÇLERE GİRİŞİMCİLİK İLHAMI:PESİAD'DAN MESLEK LİSESİ ÇIKARTMASI
ATA TOHUMU FİDELERİ DİKEREK BAHARA “MERHABA” DEDİLER