CHP'DE GENEL BAŞKANLIK YARIŞI; KEMAL KILIÇDAROĞLU YENİDEN ADAY GÖSTERİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 4-5 Kasım'da gerçekleşecek olan Büyük Kurultay öncesi delegelerin tutumları da netleşmeye başladı. İzmir'in ardından Çorum,Elazığ, Hatay ve Kayseri Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini duyurdular.

 

CHP Büyük Kurultay delegeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden aday olması için imzalarını genel merkeze göndermeye başladı. tv 100 Yazarı Barış Yarkadaş’ın tv 100’de verdiği bilgiye göre, imzasını yollayan ilk şehir Hatay oldu.

Tüm delegeler Kılıçdaroğlu için imza verdi.Hatay'ı Kayseri ve İzmir izledi. İzmir’in 56 delegesinin 55’i Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini imzalarıyla ortaya koydu. Yarkadaş katıldığı yayında bu imzaları gösterdi.Bu kentlerin ardından Çorum, Elazığ ve Nevşehir delegeleri aynı tutumu sergiledi. CHP Çorum İl Başkanı Dinçer Solmaz ve kurultay delegeleri CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek fotoğraf verdi. Elazığ ve Nevşehir il delegeleri de kurultayda Kılıçdaroğlu’nun aday gösterilmesi için imzalarını teslim ettiMuğla İl Başkanı Zekican Balcı ile ilçe başkanları Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek kurultay sürecine ilişkin değerlendirme yaptı. Ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de süreceği ve imzalara yeni imzaların ekleneceği öğrenildi.

Kaynak / Gerçek Gündem

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU