CHP'DE MYK TOPLANTISI ÖNCESİ KRİTİK ZİRVE;KILIÇDAROĞLU İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞECEK

Seçimlerin ardından tartışmamaların devam ettiği CHP'de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşeceği belirtildi.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde istediği sonucu alamayan Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) hareketlilik sürüyor.

Bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Merkez Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirecek CHP'de kritik bir zirve de yapılacak.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonrası 'değişim' mesajı veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelecek.

İki ismin CHP Genel Merkezi'nde MYK toplantısının ardından görüşmesi bekleniyor.

MYK TOPLANTISI BUGÜN

Bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Merkez Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirilecek. 

Seçimlerin ardından Kılıçdaroğlu'na "Elinizi rahatlatalım" diyerek görevlerinden istifa önerisinde bulunan MYK üyelerinin bu toplantıda görevden ayrılabilecekleri ifade edildi. Bu durumda yeni MYK cumartesi günü yapılacak Parti Meclisi toplantısından sonra şekillenecek.

İMAMOĞLU 'KİMSE ENDİŞE ETMESİN HER ŞEY YENİDEN BAŞLIYOR'MESAJI VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor" demişti.

Umutsuzluğa kapılmama çağrısı yapan İmamoğlu, "Unutmayın; Değişmeyen tek şey değişimdir" ifadelerini kullanmıştı.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI