CHP'DE NELER OLUYOR?BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ İSTİFA EDİP AK PARTİ'YE GEÇTİ

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş CHP Belediye Meclis Üyelerinin partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçmelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş CHP Belediye Meclis Üyelerinin istifa ederek AK Parti'ye geçmelerine tepki göstererek beklentilerinin karşılanmadığı için AK Parti'ye geçtiklerini belirtti. Özçağdaş CHP seçmeninin iradesiyle seçilen Meclis Üyelerinin kişisel beklentiler için istifa ettiklerini söyledi. .

İSTİFALARIN ARKASINDA KİŞİSEL BEKLENTİLERİN OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTIR

Cumhuriyet Gazetesi'nden İlayda Kaya'nın haberine göre; CHP’den geçen aylarda istifa eden Üsküdar Belediyesi Meclis üyeleri Köksal Durmuş ile Selahattin Kamışoğlu, önceki gün AKP’ye katıldı.

Eski meclis üyelerinin AKP’ye geçmesine tepki gösteren CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ise Cumhuriyet’e yatığı açıklamada, “Belediye meclisinizde 15 CHP’li Meclis üyemiz vardı. 6 ay önce de 3 üye istifa etti.

İstifa etme gerekçeleri olarak beklentilerinin karşılanmadığını söylediler. Partiden istifa ediyorlarsa, meclis üyeliğinden de istifa etmeleri gerekir. İstifanın arkasında kişisel beklentilerin olduğu ortaya çıkmıştır” diye konuştu.

ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NE İSKAN OPERASYONU: 27 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YAĞMUR SUYU KANALI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’TAN PENDİK BELEDİYESİNE ZİYARET
KIZILCIK ŞRBETİ'NİN GENÇ OYUNCUSU ECE İRTEM KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
TUZLA'DA DEV ORGANİZASYON İÇİN HAZIRLIKLAR AŞLADI:DRAGON BOT HEYECANI GERİ DÖNÜYOR