CHP'DEN SPK BAŞKANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek suç örgütü lideri Sedat Peker'in sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ve beraberindeki heyet, eski SPK başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Erkek, adliye önündeki açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

"2002'de tek başına iktidar olduklarında yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele edeceğiz diyenler yeni y'ler ekledi. Yozlaşma, yalan, yüzsüzlük o kadar büyüdü ki gerçek bir beka sorunu haline geldi. Topyekun herkesin yolsuzluk çarkının üzerine gitmek zorunda.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski SPK başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile iddialar hakkında suç duyurusunda bulunarak iddiaların araştırılmasını istedi.

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ'DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU 

Zafer Partisi, eski SPK başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adliye önünde basın açıklaması yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ iddiaların araştırılmasını istedi. Özdağ basın açıklamasında "Cumhuriyet savcıları bugüne kadar çoktan harekete geçmesi gerekiyordu. Bugün biz suç duyurusu yapıyoruz. Biz gerçekten takipçisi olacağız. Bundan sonra başka iddialar, başka yolsuzluk kanıtları çıkarsa onların da takipçisi olacağız. Türk milleti soyuluyor. Bir taraftan 100 milyar dolar 13 milyon sığınmacı ve kaçağa yedirildi. Diğer taraftan zenginlikler bir grup çeteye yedirildi. Somut iddialar var. Türkiye'nin cumhuriyet savcıları var ise bu konu soruşturulur" dedi.

TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM;YILLIK TÜKETİM LİMİTİ İNDİRİLDİ
KARTAL'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI!
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN ''CUMHURİYET RENKLERİ MİRAS 4'' SERGİSİ
CUMHURİYETİN 103. YILI PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ EV HAPSİ KARARIYLA TAHLİYE EDİLDİ
İSTANBUL'DA KARA PARA OPERASYONU:10 ŞÜPHELİDEN 8'İ GÖZALTINA ALINDI
DÜSSELDORF MAHKEMESİ'NDEN TERA HOLDİNG KARARI:ALMANYA'DAKİ 3 ŞİRKETE KAYYUM ATANDI
TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!