CHP'Lİ UŞAK VE MARMARİS BELEDİYELERİNE RÜŞVET OPERASYONU

​Uşak ve Marmaris belediyelerinde "rüşvet", "irtikap" ve "ihaleye fesat karıştırma" iddialarıyla başlatılan soruşturmalarda, aralarında Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın da bulunduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.



​İstanbul ve Marmaris Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından yürütülen iki ayrı operasyonda, belediye yönetimlerine yönelik ağır suçlamalar dikkat çekti.
​Uşak Operasyonu: Belediye Başkanı Özkan Yalım dahil 11 kişi gözaltına alındı. Başsavcılık; ihalelerde mükerrer fatura kesilmesi, aile fertlerine şirket ortaklığı istenmesi, "bağış" adı altında toplanan paraların zimmete geçirilmesi ve şahsi eğlence giderlerinin belediye bütçesinden ödenmesi gibi iddiaları içeren kapsamlı bir açıklama yaptı.

Ayrıca Yalım'ın, mal varlığını şoförünün üzerine devrettiği öne sürüldü.
​Marmaris Operasyonu: Gece saatlerinde düzenlenen operasyonda, imar ve ruhsat işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı ve bazı kamu görevlilerinin bu yolla maddi menfaat sağladığı iddia edildi. Belediye başkan yardımcısının da aralarında bulunduğu şüphelilere yönelik işlemler sürüyor.
​MASAK raporları ve teknik takipler sonucunda, şüphelilerin hesaplarında mesleki profilleriyle uyuşmayan yüksek tutarlı para hareketleri ve yurt dışı transferleri tespit edildi.

ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK
PENDİK'TE MESLEKİ EĞİTİME DEV YATIRIM: MSB ÇAKABEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN TEMELİ ATILDI
AÇIK HAVA TİYATROLARI ''GAZZE AĞIDI'' İLE SONA ERDİ