CHP'NİN KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖKHAN YÜKSEL OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel oldu. Başkan Yüksel sosyal medya hesaplarından adaylığı ile ilgili açıklamalar yaparak şu ifadelere yer verdi;

''Kıymetli, Büyük Ailem Kartal 2019'dan bugüne, birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir Kartal yaratabilme vizyonu ile hep birlikte çalıştık. Ortak akıl ve dayanışma ile, ulaşılabilir belediyecilik anlayışını getirdik; sorunlarımıza hep birlikte çözümler bulduk; başarılarımızı hep birlikte kutladık. Altyapı ve üst yapı projelerimizle, çevreci sürdürülebilir projelerimizle, eğitim ve gençlik projelerimizle, ulaşım ve sosyal hizmetler projelerimizle Kartallı komşularımızın yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçladık.

Ülkemizin karşılaştığı ekonomik sarsıntılar, afetler ve birçok olumsuzluğa rağmen kaynaklarımızı verimli ve kontrollü bir şekilde kullanarak, yuvamız Kartal'a artı değerler kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Bunlar, belediye görevinin ötesinde, komşuluk ilişkilerimizin getirdiği sorumluluklardı. Sizlerin desteği, güveni ve gücüyle, 2024 seçimlerinde de birlikte olmak, sizinle birlikte Kartal'ın gelişimine katkıda bulunmak istiyorum. Haydi kartal daha yapacak çok işimiz var. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.''dedi.

PENDİK BELEDİYESİNİN ÖĞRENCİLERE TERMOS DESTEĞİ BU YIL DA SÜRDÜ
KARTAL’DA ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM’ HAMLESİ DEVAM EDİYOR
KORE GAZİLERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA SERGİSİ AÇILDI
EMLAK KATILIM'DAN DEV FİNANSAL ADIM:KATILIMEVİM BİREVİM VE İKTİSAT KATILIM DEVRİ İÇİN RESMİ BAŞVURU
YEREL BASIN MENSUPLARINDAN PENDİK İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ İLYAS KAYIŞ'A NEZAKET ZİYARETİ
ÜMRANİYE’DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ AKŞAM YEMEĞİ
TUZLA'DA ''GÜVENLİ OKUL PROJESİ'' İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
ESKİ TÜSİAD BAŞKANI ÜMİT BOYNER'İN OĞLU MİTHAT SİNAN BOLAK GÖZALTINA ALINDI
ŞANLIURFA'DA 5.8 ŞİDDETİNDE DEPREM MEYDANA GELDİ 6 İL SALLANDI
YENİ PARTİ PENDİK'TE SAHAYA İNDİ:NİYAZİ GÜNERİ'DEN MAHALE ÇIKARMASI