ÇİĞ KÖFTENİN ACILI OLDUĞUNU İDDİA EDEREK ÇALIŞANI DARP EDEN ŞAHIS İŞTEN ATILDI

Afyonkarahisar'da çiğ köfteci dükkanına giden Gurur Şenel adlı vatandaş çiğ köftenin acılı olduğunu iddia ederek genç çalışanı darp etmesi ve görüntülerin sosyal medyaya yayılması sonrasında Gurur Şenel'in iş akdinin fesh edildiği belirtildi.

Afyonkarahisar'da çiğ köfteci dükkanına gelen Gurur Şenel, sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle çalışan Y.K'yı yumruklayarak darbetti. Olay sosyal medyada gündem olurken, kullanıcılar #GururSenelTutuklansın başlığını açtı. Çalıştığı firma Şenel'in işine son verdi, darbedilen Y.K.'ya ise zam ve terfi teklif edildi.

Olay sosyal medyada yayıldıktan sonra konuyla ilgili birçok paylaşım yapıldı. Kullanıcılar #GururSenelTutuklansın şeklinde bir başlık açarak görüşlerini bildirdi. 

FİRMADAN AÇIKLAMA GELDİ

PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI
KARTAL'DA SANAT BULUŞMASI
İZMİR'DE SEFERHİSAR BELEDİYESİ'NE ''RÜŞVET'' OPERASYONU:6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
TUZLA'DA YAZ BOYUNCA AÇIK HAVA ATÖLYELERİ BAŞLIYOR
ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI