ÇİN'DE 'CORONA' SALGINI ALARMI! BİR ŞEHİR DAHA KARANTİNAYA ALINDI

Çin'de görülen ve henüz aşısı bulunamayan koranavirüs salgını bir şehrin daha karantinaya alınmasına neden oldu.17 kişinin salgın nedeniyle hayatını kaybettiği Çin'de Huanggang şehrinin giriş çıkışları kapatıldı.

Çinli yetkililer, Vuhan’da ortaya çıkan ve hızla yayılan yeni koronavirüs salgınında bir şehri daha karantina altına aldı.

İlk kez Çin'in Yuhan şehrinde ortaya çıkan ölümcül virüs 17 kişinin ölümüne neden olmuştu. Çin'de görülen ve aşısı henüz bulunmayan virüs salgını Yuhan şehri sonrasında 7 milyon nüfusa ev sahipliği yapan Huanggang şehrine de sıçradı. Zatüree belirtileriyle ortaya çıkan virüs can almaya devam ederken Huanggang şehri tamamen boşatıldı. Kentte toplu taşıma hizmetleri durdurulurken bölgede yaşayan vatandaşların sokağa çıkmaları da yasaklandı..

Çin'de görülen ve şu an için tedavisi bulunmayan virüs Güney Kore,Japonya,Tayvan,Tayland ve ABD de görülmeye başlandı.17 kişinin ölümü ve 600 kişiyi de etkisi altına alan ölümcül virüs Sars hastalığı gibi insandan insana geçtiği teyit edildi.

Virüse yakalananlarda önce yüksek ateş, ardından kuru öksürük şikâyetleri gözleniyor, bir haftanın sonunda ise nefes darlığı sorunları ortaya çıkıyor.

MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA VE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KARTAL BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ADEM UÇAR'DAN BURUK VEDA
ÇOCUKLAR TRAFİK KURALLARINI VE İLK YARDIMI EĞİTİM PARKI'NDA EĞLENEREK ÖĞRENDİ
BAŞKAN BİNGÖL;''DAHA GENİŞ BİR AĞAÇLANDIRMA KAMPANASI SEFERBERLİĞİ BAŞLATACAĞIZ''
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ POMEM KURSU
ERASMUS ÖĞRENCİLERİNDEN BİLİM,MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ MERKEZİ MAKİNE HANGAR'A ZİYARET
YELİZ ORAKOĞLU'NUN FELSEFİ İZLERİ KARTAL BELEDİYESİ'NDE SERGİLENİYOR
NURETTİN YILMAZ;''PARALEL İMAR YAPILANMASI MAHKEME DUVARINA ÇARPTI''
PESİAD'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E NEZAKET ZİYARETİ
KARTAL'IN CADDE VE SOKAKLARI MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR