ÇOCUKLAR EĞLENEREK DOĞAYI KEŞFEDİYOR

Pendik Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik Ormanya Gezileri düzenliyor. Doğa yürüyüşü yapan çocuklar, doğal yaşam alanlarında yabani hayvanları yakından gördü. Gezinin ilgi odağı ise Hobbit Evleri oldu.

Pendik Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik Ormanya Doğal Yaşam Parkı Gezileri düzenliyor. 12-14 yaş ve 15-17 yaş olmak üzere iki ayrı yaş grubunda düzenlenen gezilerde çocuklar, eğlenerek doğayı keşfediyor.

Çocuklar, gezide doğa yürüyüşü yaptı ve ata bindi. İlk kez ata binen çocukların heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Gezinin ilgi odağı ise Hobbit Evleri oldu. “Yüzüklerin Efendisi” ve “Hobbit” filmlerinde kahramanların kaldıkları evlerin benzerlerini çocuklar çok beğendi. Yine gezide çocuklar, doğal yaşam alanlarında yabani hayvanları ve hayvanat bahçesinde hayvanları yakından tanıma fırsatı buldu. Oldukça ilgi gören gezilerin yenileri 28-29-30 Ocak tarihlerinde yapılacak.

ÜNLÜ FENOMENLERE ŞOK! SOSYAL MEDYA HESAPLARINA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ
SIFIR ATIK BİLİNCİ MİNİK KALPLERDE FİLİZLENİYOR!
PENDİK KORUSU’NA RENKLİ DEV KAYDIRAK
ORTA-DUMLUPINAR MAHALLELERİNDEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SONA YAKLAŞILDI
BURSA'DA ORMAN YANGINI! EKİPLERİN MÜDAHALESİ DEVAM EDİYOR
TUTUKLU BULUNAN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK'İN OĞLU GÖZALTINA ALINDI
TBMM ÖNÜNDE YAKILAN BEYAZ TOROS'LA İLGİLİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA
ARAÇLARDA KAMERA TAKİP SİSTEMİ ZORUNLU OLDU
CHP PENDİK'TE  BAŞKANLIK YARIŞI SÜRÜYOR 
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY TUTUKLANDI