ÇOCUKLARIN YAPTIĞI RESİM VE MİNYATÜRLER TAM NOT ALDI

Pendik Belediyesi Çocuk Akademisi Yıl Sonu Sergisi Atatürk Kültür Merkezi’nde açıldı. Daha önce “Sanatı Keşfet” projesiyle akademiye giren 90 öğrenciye ait minyatür ve resim branşlarındaki eserler izleyenlerden tam not aldı.

 

Pendik Belediyesi Çocuk Akademisi Yıl Sonu Sergisi kapılarını sanatseverlere açtı. Çocukların akademide aldıkları eğitim sonunda ortaya çıkardıkları eserler izleyenlerden tam not aldı.

Resim ve minyatür branşlarında 90 öğrenciye ait 100 eserin yer aldığı sergide özellikle kara kalem çalışmaları ve minyatürlerdeki ustalık ziyaretçilerin dikkatini çekti.  Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alan sergi 31 Mayıs Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

“Sanatı Keşfet” Projesi kapsamında Pendik Çocuk Akademisi’ne yönlendirilmişlerdi

Pendik Çocuk Akademisi Yıl Sonu Sergisi’ndeki eserleri yapan çocuklar daha önce Pendik Belediyesi tarafından yürütülen Sanatı Keşfet Projesine katılmıştı. Projede başarılı olan çocuklar akademiye yönlendirilmiş, burada yetenekleri doğrultusunda bireysel gelişimlerine uygun özel eğitim programları uygulanmıştı.

KUZEY KORE LİDERİ KİM JONG UN'DAN İRAN'A DESTEK:''İSRAİL'İ YOK ETMEK İÇİN TEK FÜZEMİZ YETER''
ZÜMRÜT VAKFI'NIN İFTAR PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
MART 2026 KİRA ARTIŞ ORANLARI BELLİ OLDU:İŞTE YENİ ZAM SINIRI!
ORTADOĞU'DA TOPYEKÜN SAVAŞ! HÜRMÜZ KİLİTLENDİ
BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
ENDERUN TERAVİHİ GELENEĞİ ÜMRANİYE’DE YAŞATILIYOR
KARTAL'DA GELENEKSEL SANAT RÜZGARI:'HEYBEMİZDEKİ İZLER' SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
ÜMRANİYE’DE DENTFEST 2026 HEYECANI
TÜRKİYE- İRAN SINIR KAPISINDA YOLCU GEÇİŞLERİ DURDURULDU
İRTİKAP SUÇLAMASIYLA GÖZALTINA ALINAN BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN ADLİYDE