CUMHUR İTTİFAKI BAŞKAN ADAYI KARAKAYA SARAYLAR CADDESİ’NDE ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU

Cumhur İttifakı Kartal  Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya  seçim çalışmaları kapsamında  Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ne esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 Ziyaretinde ilgiyle karşılandı. Esnafın görüş ve önerilerini dinledi,fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşlar ile sohbet etti. Esnafımızın seslerini,beklentilerini,umutlarını dinlemeye devam ediyoruz ve Kartal’ı çok seviyoruz diyerek  “ Günlerdir mahalle mahalle, sokak sokak gezerek esnafımızın sorunlarını dinliyoruz.

Esnafımız bizim için çok önemli. İlçemiz için yapabileceklerimiz konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Esnafımızın talepleri var, bizlerden istedikleri var. Göreve geldiğimiz günden itibaren esnafımızın her zaman yanında olacağız. Onların sorunlarını çözmek bizim en önemli görevlerimizden olacaktır. Küçük esnaf, büyük esnaf şeklinde ayırt etmek doğru değil. Bütün esnafımız bizim için çok önemli” açıklamasında bulundu”

 

TUZLA'DA İSHAKPAŞA PARKI MAHALLEYE NEFES OLDU
ORFA YAPI PENDİKSPOR'DAN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'A TEBRİK ZİYARETİ
KOLOMBİYA'DA 7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE ŞİDDETLİ DEPREM:BİNALAR HASAR GÖRDÜ YARALILAR VAR
KARTAL'DA SOSYAL YAŞAM ALANLARI BÜYÜYOR:GEZEGEN KAFE SAYISI 14'E YÜKSELİYOR
TBMM'DEN OY BİRLİĞİYLE GEÇTİ: ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN HAKLARINDA DEV DÜZENLEME
MANSUR YAVAŞ'TAN ÇERÇEVE YASA AÇIKLAMASI:''GERÇEK BARIŞ YALNIZCA KANUNLA KURULMAZ''
EMNİYET TEŞKİLATINDA DEV KADRO DÜZENLEMESİ:6 BİN 250 YENİ KADRO İHDAS EDİLDİ
ANAYASAYI HİÇE SAYAN VE PKK/KCK ÜYESİ TERÖRİSTLERE ÖRTÜLÜ AF GETİREN "ÇERÇEVE YASA" GİRİŞİ
TÜP BEBEK SEVİNCİ YAŞAYAN DOĞAN AİLESİNE BAKANLIK DESTEĞİ
UYAP'TAN KİRACIYA KÖTÜ HABER:''TEBLİGAT GELMEDİ'' SAVUNMASI MAHKEMEDEN DÖNDÜ