CUMHUR İTTİFAKI BAŞKAN ADAYI KARAKAYA SARAYLAR CADDESİ’NDE ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU

Cumhur İttifakı Kartal  Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya  seçim çalışmaları kapsamında  Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ne esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 Ziyaretinde ilgiyle karşılandı. Esnafın görüş ve önerilerini dinledi,fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşlar ile sohbet etti. Esnafımızın seslerini,beklentilerini,umutlarını dinlemeye devam ediyoruz ve Kartal’ı çok seviyoruz diyerek  “ Günlerdir mahalle mahalle, sokak sokak gezerek esnafımızın sorunlarını dinliyoruz.

Esnafımız bizim için çok önemli. İlçemiz için yapabileceklerimiz konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Esnafımızın talepleri var, bizlerden istedikleri var. Göreve geldiğimiz günden itibaren esnafımızın her zaman yanında olacağız. Onların sorunlarını çözmek bizim en önemli görevlerimizden olacaktır. Küçük esnaf, büyük esnaf şeklinde ayırt etmek doğru değil. Bütün esnafımız bizim için çok önemli” açıklamasında bulundu”

 

“TOPKAPI 2” SERGİSİ KAPILARINI AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADI
ZEYDAN KARALAR TAHLİYE SONRASI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI
PENDİK’TE ATA SPORU OKÇULUK OKULLARLA BULUŞUYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HEKİMBAŞI SPOR KÖYÜ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 6 ŞUBAT DEPREMİ MESAJI:''SÖZÜMÜZÜ TUTTUK''
6 ŞUBAT DEPREMİNİN DİNMEYEN ACISI: ÜÇ YIL GEÇTİ KALPLER HALA ENKAZ ALTINDA
6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE TATBİKAT YAPTILAR
ADNAN KAHVECİ VEFATININ 33. YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''EVLİLİK OKULU'' EĞİTİMLERİ BAŞLADI