CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN; ''ENFLASYONUN BELİNİ YILBAŞINDAN İTİBAREN KIRACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomiyle ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan dünyanın salgın savaşla mücadele sürecinden geçtiğini belirterek fabrikaların harıl harıl çalışmasına rağmen enflasyon sorunun devam ettiğini söyledi.

ERDOĞAN;''YILBAŞINDAN İTİBAREN ENFLASYONUN BOYNUNU KIRMIŞ OLACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin önemli mesajlar verdi. Erdoğan "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirene kadar durmayacağız. Enflasyonu da adım adım çözüme kavuşturuyoruz. Yılbaşından itibaren enflasyonun boynunu kırmış olacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turkuvaz medya grubunun düzenlediği zirveye video mesaj ile katıldı.

Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Dünya salgın ve savaş nedeniyle sancılı bir süreçten geçiyor. Enflasyon sorunu tüm ekonomileri zorluyor. Faiz artırıp enflasyonu düşürme girişimi beklentiyi karşılamıyor. Ekonomiler hayat pahalılığı ve istihdam kayıpları yaşıyor. Bu sıkıntılı dönemi nispeten rahat geçiren ülkelerden biriyiz. İhracatımız rekor kırarak 300 milyar dolar eşiğine yaklaştı. OSB'ler, fabrikalar, imalat tesisileri harıl harıl çalışıyor. Salgının vurduğu turizmde zararı karşılamanın ötesine geçtik."

"İstihdamda ilk kez 31 milyon sınırını aşma başarısını gösterdik. Togg'un üretim tesisi açılışını büyük bir gururla yaptık. Yusufeli Barajı'nın açılışıyla enerji hamlemizi bir adım daha öne taşıdık. Karadeniz'de keşfettiğimiz doğalgazı halka ulaştırma çalışmalarımız sürüyor."

'SAVUNMADA İHTİYACIMIZ OLAN ÜRÜNLERİ MİLLİ İMKANLARLA ÜRETİYORUZ

"Enflasyonu da adım adım çözüme kavuşturuyoruz. Yılbaşından itibaren enflasyonun boynunu kırmış olacağız. Savunmada ulaştığımız seviye milletimizin gurur kaynağı. Savunma sanayi ihracatında geçen sene rekor kırdık. Savunmada ihtiyacımız olan ürünleri milli imkanlarla üretiyoruz. 2023 senesini savunmada da milat yapmakta kararlıyız. Türkiye Yüzyılı Vizyonumuzu hayata geçirene kadar durmayacağız. Terörün bizi yolumuzdan alıkoymasına izin vermeyeceğiz."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI