CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARETTEN GÖZALTINA ALINAN GAZETECİ SEDEF KABAŞ TUTUKLANDI

Tele 1. Canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla gece yarısı gözaltına alınan Gazeteci Sedef Kabaş tutuklandı.

Gazeteci Sedef Kabaş, canlı yayında  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik 'Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur' ifadelerini kullandı. Bu ifadelerin ardından sosyal medyada tepki gören Sedef Kabaş soruşturma kapsamında gözaltına alınarak Emniyete götürüldü. 

TUTUKLANDI

Savcılığın ifadesinin alınması yönünde verilen talimat üzerine emniyete götürülen Kabaş'ın buradaki işlemleri tamamlanınca tutuklanma talebiyle  nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.Kabaş, adliyedeki işlemlerin ardından Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Kabaş, 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklandı.

 

MUĞLA AÇIKLARINDA 5.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ
KARTAL’DA KABOTAJ BAYRAMI COŞKUSU
TUZLA BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR
PENDİK BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU’NDA EĞİTİMLER BAŞLADI
KARTAL'DA SANAT ŞÖLENİ:''HAYALLERDEN RENKLERE RENKLERDEN TUVALE'' SERGİSİ AÇILDI
TUZLA'DA YAZ AKŞAMLARI AÇIK HAVA SİNEMASIYLA RENKLENECEK
MECLİS'TE ESNAFA CAN SUYU TEKLİFİ: FAİZLER SİLİNECEK BORÇLAR 60 AY TAKSİTLENDİRİLECEK!
AKTİF YAŞ-AL MERKEZLERİNDE TEMMUZ AYI DOLU DOLU GEÇECEK
İSTANBUL'DA ORMAN YANGINLARINA KARŞI EK TEDBİRLER:HAVAİ FİŞEK VE MEŞALE YASAKLANDI 
TUZLA'DA ''MAHALLEMDE ŞENLİK VAR!'' COŞKUSU BAŞLIYOR