CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 3600 EK GÖSTERGE TALİMATI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3600 ek gösterge konusunda talşmat vererek 2022 yılına kadar tamamlanmasını istedi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 3600 EK GÖSTERGE İÇİN TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl ilk kez sözleşmeye giren memur ve memur emeklileri için 3600 ek gösterge konusunda çalışmaların başlatılması talimatı verdi. Erdoğan, çalışmaların 2022 yılı içinde tamamlanmasını istedi. 3600 ek göstergenin hayata geçmesiyle birlikte kapsamdaki memurların emekli aylıkları ve emekli ikramiyelerinin yüzde 20-25 oranında artması bekleniyor. 3600 ek gösterge memur maaşlarına da etki edecek.

Toplu sözleşme görüşmelerinde kayıt altına alınan ve yaklaşık 4 milyon memur ve memur emeklisinin heyecanla beklediği 3600 ek gösterge konusunda çalışmalar hızlanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan memurlara müjde geldi.

2022 YILINA KADAR TAMAMLANACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve sendikaların genel başkanlarından oluşan heyet ile Beştepe'de görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmaların başlatılmasını ve 2022 yılı içerisinde tamamlanmasının talimatını verdi.

PENDİK BELEDİYESİ İSTANBUL KALKINMA AJANSI'NDAN BİR HİBE DAHA ALDI
ENGELLERİ BİR BİR AŞTI: BOYNU İLE YÜZEREK ŞAMPİYON OLDU
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA VEKOREL MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ ORMANYA’YI KEŞFETTİ
ANAHTAR PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EMİNE KÜÇÜKALİ:''BİZ MİLLETİN MİLLİYETÇİ PARTİSİYİZ''
HABERLER BÜLTENLER DUYURULAR ÇOCUK FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR
MÜCAHİT BİRİNCİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İBB HEYETİ İLE KARTAL'DA DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİ'NİN AK PARTİ'YE GEÇECEĞİ DOĞRULANDI