CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''ENFLASYONDAKİ MÜSİLAJI EN KISA ZAMANDA ORTADAN KALDIRACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karaman Konya Hızlı Tren Hattı ile yapımı tamamlanan projelerin açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan fahiş fiyatlarla halkın alım gücünü düşürenlerin gözlerinin yaşına bakılmayacağını söyledi.

ERDOĞAN;''KURDAKİ MÜSİLAJI TEMİZLEDİĞİMİZ GİBİ ENFLASYONDAKİ MÜSİLAJI'DA EN KISA  ZAMANDA TEMİZLEYECEĞİZ''

Ekonomiye dair önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurdaki müsilajın temizlendiği gibi en kısa sürede enflasyondaki müsilajın da temizleneceğini söyledi. Fahiş fiyat artışları yüzünden vatandaşlarımızın canının yandığının farkında olduklarını da belirten Erdoğan, "Fahiş fiyatlar artışlarıyla insanımızın alım gücünü düşürenlerin gözlerinin yaşına bakmayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiye dair açıklamaları şöyle:

2018'den itibaren ekonomimiz doğrudan hedef alınmaya başlandı. Tedbirlerimizle bunun yurt dışı ayağını kestik. 20 Aralık'ta da bunların ayaklarını kestik mi? Ne oldu: Döviz aşağı inmeye başladı mı? Bu süreçte sergilenen çirkinliği sizlerin takdirine bırakıyorum.

"DURMAK YOK YOLA DEVAM EDİYORUZ''

20 Aralık bir dönüm noktası oldu. Hayata geçirdiğimiz tedbir paketiyle bu oyunu bozduk. Siz bizim yanımızda olmayı sürdürdükçe evelallah durmak yok yola devam diyoruz. Yaptığımız yatırımlarla, geçmişte şehirlerimizi nasıl kaldırdıysak şimdi de ekonomide aynısını yapacağız.

"İNSANIMIZIN ALIM GÜCÜNÜ DÜŞÜRENLERİN GÖZLERİNİN YAŞINA BAKMAYACAĞIZ"

Fahiş fiyat artışları yüzünden vatandaşlarımızın canının yandığını da biliyoruz. Kurdaki müsilajı temizlediğimiz gibi enflasyondaki müsilajı da en kısa sürede ortadan kaldıracağız. Ekonomik gerekçelere dayanmayan fahiş fiyat artışlarıyla insanımızın alım gücünü düşürenlerin gözlerinin yaşına bakmayacağız. Kısa bir süre içinde tüm bu karmaşayı bir düzene sokmuş olacağız.

"BİZ ESERLERİMİZLE KONUŞUYORUZ"

Ülkemizin yatırım istihdam ve cari fazla yoluyla büyüme hedefine odaklanmasını sağlayacağız. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Bizim eserlerimiz ispatımızdır. "

METE GAZOZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ ŞENLİĞİ
BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN GÜNEŞ PATLAMASIYLA İLGİLİ VATANDAŞLARA UYARI
MALİYE MÜKELLEF OLMADAN POS HASILATI ELDE EDENLERİ KISKACA ALDI
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ
TUZLA'DA ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL ÇEKİLİŞ
81 İL GENELİNDE İŞ BIRAKAN EĞİTİMCİLER BAKAN TEKİN'İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI
BUDO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
MALTEPE BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN GÜNDEMLE TOPLANDI
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL ANNELER GÜNÜ ÖNCESİ TUZLA'NIN KADIN GİRİŞİMCİLERİ İLE BULUŞTU