CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısı sonrasında asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan asgari ücretle ilgili bakanlık ve işveren temsilcileri ile görüşülüp kararı yarın açıklayacağını söyledi.

 

ERDOĞAN;'' HERKESİN HER SÖYLEDİĞİYLE ADIM ATACAK HALİMİZ YOK''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında uygulanacak asgari ücrete ilişkin Türk-İş'in 9 bin lira teklifine kapıyı kapattı. Erdoğan, "Herkesin her söylediğiyle adım atacak halimiz yok. Çünkü bizim sırtımızda küfe var. Sırtında küfe olmayanlar rahat konuşuyor" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ile görüşme yapacağını kaydeden Erdoğan, "Otururuz, konuşuruz, değerlendirmemizi yaparız. İnşallah hayırlı bir adım atarız, neticeye varırız" diye konuştu.

''ASGARİ ÜCRET KONUSUNU YARIN YOLUNA KOYMUŞ OLACAĞIZ''

Erdoğan, bugünkü grup toplantısında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile bir görüşme gerçekleştireceğini ve yeni asgari ücreti yarın açıklayacaklarını bildirmişti. Erdoğan, "Asgari ücret konusunu yarın yoluna koymuş olacağız" diye konuşmuştu.

ERCİŞ VAKFI'NDA MURAT ÇEVİK İLE YOLA DEVAM
ÜMRANİYE’DE SPOR VE GELENEK BİR ARADA: BİNLERCE ÖĞRENCİ KATILDI
KÜRESEL SUMUD FİLOSU İSTANBUL'DA 31 AKTİVİST YARALI
SOSYAL MEDYADA REKLAM YAPAN AVUKATLARA SIKI TAKİP:TBB'DEN YENİ HAMLE
MARMARAY'DA 7 GÜN GECE SEFERLERİ DÖNEMİ BAŞLIYOR
İSTANBUL VALİLİĞİNDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI 575 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DİSK'TEN TAKSİM'DE 1 MAYIS ÇELENGİ:''MÜCADELE AZMİNİ SELAMLIYORUZ''
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 1 MAYIS TEDBİRLERİ
KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET