CUMHURİYET'İMİZİN 99. YILI PENDİK'TE TÖRENLERLE KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılı tüm yurtta olduğu gibi Pendik'te de törenlerle kutlandı.Pendik Sahil Alanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen kutlama töreni sırasıyla çelenk sunumu ile başladı

Cumhuriyet'in kuruluşunun 99. yılı Pendik'te törenlerle kutlandı. Sahil Alanı Attaürk Anıtı önünde gerçekleşen kutlama törenine; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Dr.Hülya Kaya, Garnizon Komutanlığı, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin ve Yönetimi, MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak ve Yönetimi, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak ve Yönetimi, Meclis Üyeleri, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan,  Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Hikmet Kırık ve Yönetimi,ADD Pendik Şube Başkanı Muhammet Gülenç ve Yönetimi ile çok sayıda vatandaş yer aldı.

Tören çelenk sunumu ile başlayarak İstiklal Marşı'nın okunması ardından sona erdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin tören sonrasında vatandaşların tebriklerini kabul ederek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI