CUMHURİYET'İMİZİN 99. YILI PENDİK'TE TÖRENLERLE KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılı tüm yurtta olduğu gibi Pendik'te de törenlerle kutlandı.Pendik Sahil Alanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen kutlama töreni sırasıyla çelenk sunumu ile başladı

Cumhuriyet'in kuruluşunun 99. yılı Pendik'te törenlerle kutlandı. Sahil Alanı Attaürk Anıtı önünde gerçekleşen kutlama törenine; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Dr.Hülya Kaya, Garnizon Komutanlığı, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin ve Yönetimi, MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak ve Yönetimi, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak ve Yönetimi, Meclis Üyeleri, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan,  Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Hikmet Kırık ve Yönetimi,ADD Pendik Şube Başkanı Muhammet Gülenç ve Yönetimi ile çok sayıda vatandaş yer aldı.

Tören çelenk sunumu ile başlayarak İstiklal Marşı'nın okunması ardından sona erdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin tören sonrasında vatandaşların tebriklerini kabul ederek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI