DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLAR İÇİN HEDİYE KUTULARI HAZIRLANIYOR

Pendik Belediyesi, deprem bölgesindeki çocuklara hediye kutusu gönderiyor. Kitap, oyuncak ve atıştırmalıkların bulunduğu hediye kutuları en kısa zamanda depremzede çocuklara ulaştırılacak.

 

Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesiyle “Canım Arkadaşım” kampanyasıyla deprem bölgesindeki çocuklar için hediye kutuları hazırlıyor.

İlçe genelindeki okullarda toplanan kitap, oyuncak ve atıştırmalıklar hediye kutularına özenle konularak paketleniyor. Kutulara aynı zamanda çocukların mesajları da ekleniyor. Kutular 0-12 yaş arası depremzede çocuklar için depremin oluşturduğu travmanın kalkmasında destek olmak amacıyla hazırlanıyor. Kutular okullardaki öğrenciler ve gönüllüler vasıtasıyla hazırlandıktan sonra deprem bölgesine gitmek üzere gönderilecek.

“TOPKAPI 2” SERGİSİ KAPILARINI AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADI
ZEYDAN KARALAR TAHLİYE SONRASI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI
PENDİK’TE ATA SPORU OKÇULUK OKULLARLA BULUŞUYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HEKİMBAŞI SPOR KÖYÜ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 6 ŞUBAT DEPREMİ MESAJI:''SÖZÜMÜZÜ TUTTUK''
6 ŞUBAT DEPREMİNİN DİNMEYEN ACISI: ÜÇ YIL GEÇTİ KALPLER HALA ENKAZ ALTINDA
6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE TATBİKAT YAPTILAR
ADNAN KAHVECİ VEFATININ 33. YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''EVLİLİK OKULU'' EĞİTİMLERİ BAŞLADI