DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLAR İÇİN HEDİYE KUTULARI HAZIRLANIYOR

Pendik Belediyesi, deprem bölgesindeki çocuklara hediye kutusu gönderiyor. Kitap, oyuncak ve atıştırmalıkların bulunduğu hediye kutuları en kısa zamanda depremzede çocuklara ulaştırılacak.

 

Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesiyle “Canım Arkadaşım” kampanyasıyla deprem bölgesindeki çocuklar için hediye kutuları hazırlıyor.

İlçe genelindeki okullarda toplanan kitap, oyuncak ve atıştırmalıklar hediye kutularına özenle konularak paketleniyor. Kutulara aynı zamanda çocukların mesajları da ekleniyor. Kutular 0-12 yaş arası depremzede çocuklar için depremin oluşturduğu travmanın kalkmasında destek olmak amacıyla hazırlanıyor. Kutular okullardaki öğrenciler ve gönüllüler vasıtasıyla hazırlandıktan sonra deprem bölgesine gitmek üzere gönderilecek.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL DEV ŞENLİK
SAKIP SABANCI EĞİTİM ÖDÜLLERİ 31. YAŞINDA
PENDİK'TE DEV KARİYER BULUŞMASI:SEKTÖRÜN LİDER FİRMALARI İŞ ARAYANLARLA BULUŞUYOR!
PENDİK BELEDİYESİNDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL VE MOTİVASYON KAMPI
TUZLA'NIN 10 YILLIK ASFALT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!
TARİHİ İMZA: ABD VE İRAN ARASINDA SAVAŞ BİTİREN 14 MADDELİK MUTABAKATIN DETAYLARI BELLİ OLDU
ÜMRANİYE’DE ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUSU YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK
PENDİK OKUL SPORLARI BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI TAMAMLANDI
PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI