DEPREMİN YAŞANDIĞI İZMİR'DE TRENDYOL'DAN TEPKİ ÇEKEN KARAR!

Online alışveriş sitesi Trendol depremin yaşandığı İzmir'de halk can derdine düşmüşken personellerine sabah 8 akşam 18 arası çalışmalarını istediği belirtildi.

Trendyol çalışanı tarafından Ekşi Sözlük'e düşen şikayet sonrasında operasyon yöneticisinin geri adım attığı açıklandı.

 Ekşi Sözlük'te durumu paylaşan bir Trendyol çalışanı; "Herkesin evinde hasar olduğunu bildirmemize rağmen İstanbul'daki Trendyol tarafı çalışmamızı istiyor.

Ekşi Sözlük kullanıcısının "Trendyol'un İzmir'dekileri zorla çalıştırması" başlığında konuyu anlattığı girisi şöyle: 

"Az önce bir çalışanları olarak haberimin olduğu durum.

Trendyol müşteri hizmetlerinin bir kısmı izmirde webhelp şirketine bağlı ve çalışanlar olarak 6 aydan fazladır evden çalışıyoruz. Herkesin evinde hasar olduğunu bildirmemize rağmen İstanbul'daki Trendyol tarafı çalışmamızı istiyor. Evinde bilgisayarı düşenler, duvarlarında kolonlarında sıkıntı olanlar durumlarını bildirdiler ama Trendyol tarafı bunu umursamadı ve yarın bizden sabah 9 akşam 18 arası çalışmamızı istiyor.

Alışveriş yaptığınız sitenin çalışanlarını ne kadar önemsediğini görün istiyorum."

VALİ DAVUT GÜL PENDİK'TE EMNİYET MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
PENDİKSPOR BANDIRMASPOR'U 2-0 YENDİ
PENDİK BELEDİYESİ İSTANBUL KALKINMA AJANSI'NDAN BİR HİBE DAHA ALDI
ENGELLERİ BİR BİR AŞTI: BOYNU İLE YÜZEREK ŞAMPİYON OLDU
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA VEKOREL MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ ORMANYA’YI KEŞFETTİ
ANAHTAR PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EMİNE KÜÇÜKALİ:''BİZ MİLLETİN MİLLİYETÇİ PARTİSİYİZ''
HABERLER BÜLTENLER DUYURULAR ÇOCUK FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR
MÜCAHİT BİRİNCİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI