DERİNCE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI'NA SİLAHLI SALDIRI

Bir önceki dönemde Derince Belediye Başkanı olan Ali Haydar Bulut kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Bacağından yaralanan Bulut, hastanede tedaviye alınırken, olay yerinden kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Derince Belediyesi’nin önceki dönem belediye başkanı Ali Haydar Bulut, öğle saatlerinde Deniz Mahallesi Postane Sokak'ta yolda yürürken yanına 2 kişi yaklaştı. Şüphelilerden biri tabancayla Bulut'un bacağına 2 el ateş etti. Bulut, mermilerin sağ bacağına isabet etmesiyle yaralandı. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Şüpheliler, olay yerinden kaçarken, gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Ali Haydar Bulut, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

PENDİK'TE KARADENİZ RÜZGARI ESECEK:''GİRESUNLULAR BU AKSAM PENDİK MİLLET BAHÇESİ'NDE
PESİAD VE GENÇ PESİAD'DAN ORTAK YÖNETİM KURULU ZİRVESİ:20. YIL VİZYONU MASAYA YATIRILDI
ŞARKICI GÜLLÜ'NÜN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜNDEKİ SIR PERDESİ ARALANDI:KRİMİNAL RAPOR İDDİALARI ÇÜRÜTTÜ
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA EŞREF ERYILMAZ ATANDI
SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ