DERNEK VE VAKIFLARA KAYYUM ATANMASININ ÖNÜ AÇILDI

TBMM'de dernek ve vakıflarla ilgili yapılacak olan düzenlemenin ilk 19 maddesi kabul edildi. TBMM'de kabul edilen kanun teklifine göre bu kuruluşlara el koyma ve kayyum atanmasının önü açılmış olacak.

AKP’li milletvekilleri tarafından Meclis'e sunulan ve Cumhurbaşkanı ile İçişleri Bakanlığı’nın yetkilerini genişleten, dernekler, vakıflar, ulusal ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarına kayyım atamasının teklifin ilk 19 maddesi Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin (BMGK) kitle imha silahlarının yayılmasının finansmanının önlenmesine yönelik yaptırım kararlarının uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen kanun teklifi, derneklere kayyum atanmasının da önünü açıyor.

GÜÇLÜ İŞ KADINLARI PLATFORMU’NDAN İSTİHDAM ATAĞI: "HEDEFİMİZ GÜÇ BİRLİĞİ"
KARTAL'DA 14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ'NE ÖZEL ANLAMLI ZİYARET
ÖZGÜR ÖZEL'DEN İKTİDARA ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI:''KAYBEDERSEM BİR DAKİKA DURMAM!''
ÜMRANİYE SEMT PAZARLARINDA DENETİMLER SÜRÜYOR
KARTAL 'TSUNAMİYE HAZIR KENT'SERTİFİKASI ALAN İKİNCİ KENT OLDU
SÜRÜCÜLER DİKKAT! EHLİYETLERDE YAŞ SINIRI VE SAĞLIK KONTROLÜ DÖNEMİ BAŞLIYOR
SGK PRİM BORÇLARINA YAPILANDIRMA GELİYOR: TAKSİT SÜRESİ 72 AYA ÇIKACAK
PENDİK OKUL SPORLARI BASKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ
KARTAL'DA 19 MAYIS COŞKUSU İLE GENÇLİK ENERJİSİ SAHALARDAN MEYDANLARA TAŞACAK!
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'DAN PENDİK'E ''HAYIRLI OLSUN'' ZİYARETİ